Marcaliban ma este kölcsönös farokverésre valaki 2, 50-es pasihoz?
Sziasztok!
Kaposváron ma bisex pár vagy bi fiú aki találkozna is??
Kaposváron ma bisex pár vagy bi fiú aki találkozna is??
Paks, szex?
Sziasztok! Ma esetleg ráérő pasi? Van helyem.
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 54/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 54/180/85
Sziasztok reggel lenne par szabad orank parommal
Olyan jakkuzis szaunas helyet keresunk baranyan belul ami kicsit szabadabb
Olyan jakkuzis szaunas helyet keresunk baranyan belul ami kicsit szabadabb
Sziasztok, beszélgessünk, bármi lehetséges!!! Mond el kérlek, mi az amit kipróbálnál, mi a titkos vágyad???
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb. Perverzió előny!!
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb. Perverzió előny!!
Sziasztok most hölgy vagy Pár Pécsen?
Holnap délelőtt ráérő idősebb nagy mellű molett hölgyet keresek lehetsz nem független is,jó ha tudsz fogadni
Sziasztok Ma este szivesen csatlakoznék Hölgyhöz vagy Párhoz Mohács-Bóly környékén
Sziasztok ma este szigetvár és környékén keresem pár társaságat.
.
Szekszárdról vagy a környékről valaki?
Mai nap molett kővér nagy logó mellű hölgyet meglátogatnék.Irj,S.O.S.
Sziasztok!
Mai napra keresek Kaposváron vagy a környéken hölgyet esetleg párt.
Mai napra keresek Kaposváron vagy a környéken hölgyet esetleg párt.
Szekszárdon
helyet tudok biztosítani pároknak esetleg csak kukkolásért is cserébe....
Ha szeretnétek részetekre képet vagy videót is szívesen készítek.
Diszkréció adott és elvárt!
helyet tudok biztosítani pároknak esetleg csak kukkolásért is cserébe....
Ha szeretnétek részetekre képet vagy videót is szívesen készítek.
Diszkréció adott és elvárt!
Holnap napkőzbe ráérő hölgyet keresek,lehetsz nem független.De bármit meghalgatok
Fiatal feleség finom punciját falnám, feltéve ha férje folyamatosan figyelne...
Sziasztok!
Szívesen csatlakoznék! (Ez egy válasz Izgi74 üzenetére (2026. 01. 11. vasárnap 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Szívesen csatlakoznék! (Ez egy válasz Izgi74 üzenetére (2026. 01. 11. vasárnap 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma estére keresnénk fiatalabb pasit .

vazelinator

bober
(tini) Ariela