Sziasztok
Év végi szilveszteri bulit szervez valaki, intelligens párok társaságában eltölteni az éjszakát.
Üzenetet privátba.
Év végi szilveszteri bulit szervez valaki, intelligens párok társaságában eltölteni az éjszakát.
Üzenetet privátba.
Ma este, ma éjszaka szimpatikus, intelligens párnak van kedve találkozni, játszani?
Sziasztok. Ma este Pécsen, kertvárosban, kocsiban valami egyszerű gyors kaland? Közös hoki, vagy ilyesmi?
Sziasztok valaki Zamárdi és Siófok környékén? Üdv Attila
Idős jól használható giga mellű dús szőrzetű asszonyokat keresek,de bármit meghalgatok
Partneremmel keresünk bi hölgytagú párt Nagyatád környékén!Csak ha valódak vagytok,akkor írjatok!
Sziasztok! Szolo 28 eves, sportos, apolt es kulturalt ferfi partnert/partnereket keres Pecsen az esti orakban a heten! Akit erdekel, kerem irjon!
Sziasztok .41 éves magyar,ápolt egészséges, diszkrét,potens, nem dohányzó értelmiségi férfi vagyok.
Szívesen lennék párok - házaspárok házibarátja , akiket érdekel a Cuckold életforma.
Közel 4 évig voltam egy pár állandó fix házibarátja , csak külföldre költöztek,így vége lett a kapcsolatnak.
Arcképes teljes alakos több képpel rendelkezem.Bővebb infó üzenetben
Szívesen lennék párok - házaspárok házibarátja , akiket érdekel a Cuckold életforma.
Közel 4 évig voltam egy pár állandó fix házibarátja , csak külföldre költöztek,így vége lett a kapcsolatnak.
Arcképes teljes alakos több képpel rendelkezem.Bővebb infó üzenetben
.
Sziasztok. Szekszárd este 6-7 körül közös hoki?
Pécsen most délelőtt valaki?
Szia! Szekszárdon?
(Ez egy válasz clairvoyant2310 üzenetére (tegnap 19:50), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 19:50
Sziasztok, jövő héten délelőtt szabad vagyok, szívesen találkozok barkivel.
Sziasztok a hèten bàrmikor kőzős oràl Sellye szigetvàr Vajszló????
Kellemes hatvanas hölggyel vagy ilyen hölgytagú párral ismerkednék.
Sziasztok Villány környékén keresem ma estére hölgy vagy pár társaságát.
Sziasztok, jövő héten délelőtt szabad vagyok, szívesen találkozok barkivel.
Pécsen cumiznék, illetve dugható is vagyok. Diszkréció, hely van.
Sziasztok Zamárdi és Siófok környékén valaki? Üdv Attila

vazelinator

Flipper