Balatonmária-Marcali környékén 2 bi pasi megnézne bi bárokat, vagy srácokkal kölcsönös farokverés.
Valaki egy kis kényeztetés ma vagy holnap délelött ? :P
Pécsen ma napközben valaki?
Sziasztok.buvohelyet keresnek marc 10re 13oratol 3fönek
szivesen szopnék és nyalnék is ha valakit érdekel
Tamásiban vagy közvetlen közelében ma este alkalmi jelleggel Nő vagy pár(hetero)?

Sziasztok! Pecsett cuckold valakit erdekelne?
Sziasztok! Holnap este pàrhoz vagy hölgyhöz csatlakoznèk Somogy-Tolna-Baranya megyèben. Pècsen helyem is van. Köszönöm, ha írtok. Zsolt
Sziasztok! Pécsen keresnék hölgyet vagy párt. Imádok kényeztetni masszírozni. Én Pécsi független 46é ffi vagyok.
Sziasztok !
Szekszárdon és környékén holnap 03.07 hétfő estére 35-60 közötti ápolt átlagos párt házaspárt hölgyet keresek kellemes diszkrét kapcsolatra kölcsönös örömökre kényeztetéshez nem egyszeri alkalomra. Ha van aki szívesen randizna egy ápolt kulturált vastagabb nagyobb mérettel rendelkező férfival írjon privát üzenetet !
Szekszárdon és környékén holnap 03.07 hétfő estére 35-60 közötti ápolt átlagos párt házaspárt hölgyet keresek kellemes diszkrét kapcsolatra kölcsönös örömökre kényeztetéshez nem egyszeri alkalomra. Ha van aki szívesen randizna egy ápolt kulturált vastagabb nagyobb mérettel rendelkező férfival írjon privát üzenetet !
Sziasztok.
Somogy Zala környékén valaki ismerkedni?
Privátban keress.
Somogy Zala környékén valaki ismerkedni?
Privátban keress.
Sziasztok!
Pécsen kényeztetnék, maszíroznék lakásomon.
Én, 46é független ffi vagyok.
Pécsen kényeztetnék, maszíroznék lakásomon.
Én, 46é független ffi vagyok.
Nagyon igényes jó módú pasiként keresek igényes párt vagy hölgyet! Biszex kizárt!
párhoz csatlakoznál?
(Ez egy válasz az1991 üzenetére (2022. 03. 05. szombat 14:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
Szívesen ismerkednék párokkal ,akár mindkét fél örömére.
Szívesen ismerkednék párokkal ,akár mindkét fél örömére.
Sziasztok.....ismerkednék..barátkoznék..masszíroznék.......
Sziasztok!
Hölgyel vagy párral ismerkednék Kaposvár és környékén max.70-80 km. Hely szükséges.
Hölgyel vagy párral ismerkednék Kaposvár és környékén max.70-80 km. Hely szükséges.
Sziasztok. Ma délelőtt buszomban kényeztetem magam. Valaki csatlakozna? Kukkolás stb...
Sziasztok!
Ma Szekszárd környékén valaki-valakik?
Ma Szekszárd környékén valaki-valakik?
Pècsen most valaki(k)?