Szép napot..pár ma este aki esetleg huncutkodna? Korosztályunkból..utazni tudunk..privizz
Ma este Szekszárd környéke Bi, vagy Bi hármas ? Helyem nincs .

Sziasztok!
Pàrokhoz, hölgyekhez csatlakoznèk a jövő heti estèken Baranya-Somogy-Tolna megyèben. Pècsen helyem is van! Írjatok ide üzenetet! Köszönöm!
Pàrokhoz, hölgyekhez csatlakoznèk a jövő heti estèken Baranya-Somogy-Tolna megyèben. Pècsen helyem is van! Írjatok ide üzenetet! Köszönöm!
Pécsen most meglátogatnék hölgyet,párt.
Sziasztok én egy 36 éves pasi vagyok!Lányt, párt keresek minden jóra!Helyem van várpalotán utazni sajnos nem nagyon tudok de fogadni igen!
Ismerkednék barátkoznék masszíroznék ............ minden levélre válaszolok .

Sziasztok! Fiatal izmos srac vagyok. Pecsett valaki?
senki ma este pécsett? ( hármas, esetleg cuckold)
Megy valaki ma Siklósra???Neoton és kozmix koncert??
Párok?Nők?
Párok?Nők?
Sziasztok! A mai estére keresünk társaságot Siófokora. Mi fogadunk, ezért kérjük csak komoly szándékúak és utazni tudok jelentkezését várjuk! Több info az adatlapunkon.
Hello lányokal hőlgyekel camozék beszélgetnék mindenben benne vagyok skype rodger.rodger2
Sziasztok !
Szekszárdon esetleg környékén van valaki aki ápolt diszkrét szexpartnert keres ma estére éjjelre ? Írj privátba ha randiznál.
Szekszárdon esetleg környékén van valaki aki ápolt diszkrét szexpartnert keres ma estére éjjelre ? Írj privátba ha randiznál.
Hétvégére ( péntek -szombat este ) keresünk partnert többes mókázáshoz! Helyünk este 9 után.
Ideális partnerünk:
átlagnál nagyobb intim méretű, lehetőleg NEM csupaszra borotvált ffias megjelenéssel bíró.
Ha érdekel ez a lehetőség, kérlek aktképpel jelezz vissza!
Részletek megbeszélése Viberen, vagy telefonon lehetséges!
Üdv: A+M
Ideális partnerünk:
átlagnál nagyobb intim méretű, lehetőleg NEM csupaszra borotvált ffias megjelenéssel bíró.
Ha érdekel ez a lehetőség, kérlek aktképpel jelezz vissza!
Részletek megbeszélése Viberen, vagy telefonon lehetséges!
Üdv: A+M
Vasarnap estere keresunk fiut harmadiknak vagy párt Bajan ha erdekel irj rank
Sziasztok Pécsen ismerkednék a mai nap Hölgyekkel.Párokkal 50 normális pasi vagyok.sziasztok
Sziasztok !
Ma estére Szekszárdon és környékén nyitott intelligens korrekt párt házaspárt hölgyet keresek kellemes együttléthez kölcsönös örömökre kényeztetésre. Ápolt kulturált mindenre nyitott diszkrét férfi vagyok borotvált nagyobb intimmel. Ha szívesen randiznátok akkor várom privát jelentkezéseteket .
Ma estére Szekszárdon és környékén nyitott intelligens korrekt párt házaspárt hölgyet keresek kellemes együttléthez kölcsönös örömökre kényeztetésre. Ápolt kulturált mindenre nyitott diszkrét férfi vagyok borotvált nagyobb intimmel. Ha szívesen randiznátok akkor várom privát jelentkezéseteket .
Sziasztok. Keresünk egy fiatal srácot nagyobb mérettel 3.nak . Keszthely környékén délutánonként van helyünk és időnk. Privát leveleket irjatok. Köszi
Badacsonyi hosszú hétvégén leszünk 2022.04.01 től 04.03 ig és ez idő alatt szeretnénk egy kis többes gabalyodást férfit ,nőt vagy pár jelentkezését várjuk
Kedves, barátságos, merész párokkal, hölgyekkel ismerkednék...
50/180/95, független, somogyi pasi vagyok...
Címem:parraghy4@gmail.com
50/180/95, független, somogyi pasi vagyok...

Címem:parraghy4@gmail.com