Ma este vékony bi srác? Hely van!
Anál szex kedvelő hölgyet keresek!
Hétfő reggel meglátogatnék hölgyet,párt Pécsen.
Párral, egyedül álló nővel ismerkednék Mohács környékén. Komoly tartós barátságon alapuló szexkapcsolatra.
Megismerkednék kizárólag hetero sráccal úrral akit izgatna egy közös maszti miközben néznénk volt barátnőm amatőr szexfilmjét!Laza jófej legyél akivel lehet is beszélgetni,meginni egy italt!Kérlek csak akkor írj ha valóban akarsz is találkozni és van esti szabad időd!Normálisan megfogalmazott levelere válaszolok,elérhetőséget írj.Helyem van,szállás is megoldható!
Bi aktív urakat keresek Dombóváron vagy környékén

Szép napot..pár ma este aki esetleg huncutkodna? Korosztályunkból..utazni tudunk..privizz
Ma este Szekszárd környéke Bi, vagy Bi hármas ? Helyem nincs .

Sziasztok!
Pàrokhoz, hölgyekhez csatlakoznèk a jövő heti estèken Baranya-Somogy-Tolna megyèben. Pècsen helyem is van! Írjatok ide üzenetet! Köszönöm!
Pàrokhoz, hölgyekhez csatlakoznèk a jövő heti estèken Baranya-Somogy-Tolna megyèben. Pècsen helyem is van! Írjatok ide üzenetet! Köszönöm!
Pécsen most meglátogatnék hölgyet,párt.
Sziasztok én egy 36 éves pasi vagyok!Lányt, párt keresek minden jóra!Helyem van várpalotán utazni sajnos nem nagyon tudok de fogadni igen!
Ismerkednék barátkoznék masszíroznék ............ minden levélre válaszolok .

Sziasztok! Fiatal izmos srac vagyok. Pecsett valaki?
senki ma este pécsett? ( hármas, esetleg cuckold)
Megy valaki ma Siklósra???Neoton és kozmix koncert??
Párok?Nők?
Párok?Nők?
Sziasztok! A mai estére keresünk társaságot Siófokora. Mi fogadunk, ezért kérjük csak komoly szándékúak és utazni tudok jelentkezését várjuk! Több info az adatlapunkon.
Hello lányokal hőlgyekel camozék beszélgetnék mindenben benne vagyok skype rodger.rodger2
Sziasztok !
Szekszárdon esetleg környékén van valaki aki ápolt diszkrét szexpartnert keres ma estére éjjelre ? Írj privátba ha randiznál.
Szekszárdon esetleg környékén van valaki aki ápolt diszkrét szexpartnert keres ma estére éjjelre ? Írj privátba ha randiznál.
Hétvégére ( péntek -szombat este ) keresünk partnert többes mókázáshoz! Helyünk este 9 után.
Ideális partnerünk:
átlagnál nagyobb intim méretű, lehetőleg NEM csupaszra borotvált ffias megjelenéssel bíró.
Ha érdekel ez a lehetőség, kérlek aktképpel jelezz vissza!
Részletek megbeszélése Viberen, vagy telefonon lehetséges!
Üdv: A+M
Ideális partnerünk:
átlagnál nagyobb intim méretű, lehetőleg NEM csupaszra borotvált ffias megjelenéssel bíró.
Ha érdekel ez a lehetőség, kérlek aktképpel jelezz vissza!
Részletek megbeszélése Viberen, vagy telefonon lehetséges!
Üdv: A+M