Csütörtökön reggel gyors bi orális partnert keresek... Helyem nincsen ... Ápolt igényes kemény vagyok..
Sziasztok!
Hölggyel vagy párral ismerkednék Kaposvár és kk.-n.
Helyem sajnos nincs,utazni tudok.
Hölggyel vagy párral ismerkednék Kaposvár és kk.-n.
Helyem sajnos nincs,utazni tudok.
Hétvégére keresek nőt vagy párt a balaton déli partján hely van!
ma éjjel valaki somogyba aki párhoz jönne
Sziasztok! Komoly,intelligens párral házibarátkoznék! Privátban!Köszönöm!
Sziasztok,
40-es házaspárral találkoznék. Friss, hiteles fotóim a héten készültek. További ismerkedés Viberen lehetséges.
Köszönöm
40-es házaspárral találkoznék. Friss, hiteles fotóim a héten készültek. További ismerkedés Viberen lehetséges.
Köszönöm
Marcali környékén 2 bi pasihoz srác, bi párok?
Pécsen kanos pasit keresek aki dugna. Hely van.
Pécsen meglátogatnék hölgyet,párt mostanság.
Ssziasztok !
Ma esti találkozáshoz átlagos nyitott 35-60 közötti párt házaspárt hölgyet keresek Szekszárdon kellemes diszkrét együttlétre kényeztetéshez és minden jóra. Ápolt diszkrét kulturált mindenre nyitott férfi vagyok nagyobb intimmel. Ha van aki szívesen randizna írjon privátba !
Ma esti találkozáshoz átlagos nyitott 35-60 közötti párt házaspárt hölgyet keresek Szekszárdon kellemes diszkrét együttlétre kényeztetéshez és minden jóra. Ápolt diszkrét kulturált mindenre nyitott férfi vagyok nagyobb intimmel. Ha van aki szívesen randizna írjon privátba !
Pasi aki kúrna Pécsen? Hely van.
Lányok egy tali szekszárdon vagy a környéken?? írjatok!!!
Valaki mindig van, de nem olyat kerestek
(Ez egy válasz PecsiCuckold üzenetére (2022. 04. 02. szombat 19:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Hölgyet, vagy párt keresek Kaposváron. Hely és diszkréció adott. Olvass adatlapot és írj privát üzenetet, ha felkeltettem az érdeklődésedet. Szép napot mindenkinek!
Szekszárd környékén orál Bi ,
Sziasztok!
Pàrokhoz, hölgyekhez csatlakoznèk ma este Baranya-Somogy-Tolna megyèben. Pècsen helyem is van! Írjatok ide üzenetet! Köszönöm!
Pàrokhoz, hölgyekhez csatlakoznèk ma este Baranya-Somogy-Tolna megyèben. Pècsen helyem is van! Írjatok ide üzenetet! Köszönöm!
Ma este vékony bi srác? Hely van!
Anál szex kedvelő hölgyet keresek!
Hétfő reggel meglátogatnék hölgyet,párt Pécsen.
Párral, egyedül álló nővel ismerkednék Mohács környékén. Komoly tartós barátságon alapuló szexkapcsolatra.