Sziasztok! Igényes,normális és intelligens Párral ismerkednék
Szexpartnerkeresés helyett inkább elmentem, fagyiért, jobban jártam. Megspóroltam a felesleges levél írásokat.
Sziasztok. Házi barátkoznék! Párt vagy hölgyet keresek ma estére Pécsen kellemes időtöltésre és minden jóra ! Hely van de kisebb távon utazni is tudok. Esetleg el is hozhatlak ha nálad nem megoldható de nem tudsz utazni! vigyor2
Sziasztok!
Ma este keresnénk párt Pécsen. Helyünk van.
Mi 47-51é pár vagyunk.
Ma este keresnénk párt Pécsen. Helyünk van.
Mi 47-51é pár vagyunk.
Fiatal izmos srac vagyok. Valaki kaland?
Sziasztok.
Ma délelőtt közös orális Szekszárd környéke.
Ma délelőtt közös orális Szekszárd környéke.
Sziasztok!
Szombat este valaki Siófokon?
Hölgy, pár, esetleg pasi?
Szombat este valaki Siófokon?
Hölgy, pár, esetleg pasi?
Sziasztok!

Sziasztok. Házi barátkoznék! Párt vagy hölgyet keresek ma estére Pécsen kellemes időtöltésre és minden jóra ! Hely van de kisebb távon utazni is tudok. Esetleg el is hozhatlak ha nálad nem megoldható de nem tudsz utazni!

Sziasztok ismerkednék barátkoznék masszíroznék .......

Sziasztok !
Ma estére Szekszárdon és környékén 35-60 közötti átlagos párt házaspárt hölgyet keresek tabumetes szexkapcsolatra. Ha van valaki aki szívesen talizna akkor egy ápolt kulturált mindenre nyitott férfi várja privát jelentkezéseteket.
Ma estére Szekszárdon és környékén 35-60 közötti átlagos párt házaspárt hölgyet keresek tabumetes szexkapcsolatra. Ha van valaki aki szívesen talizna akkor egy ápolt kulturált mindenre nyitott férfi várja privát jelentkezéseteket.
Sziasztok! Hölgyet, vagy párt keresek Kaposváron. Hely és diszkréció adott. Olvass adatlapot és írj privát üzenetet, ha felkeltettem az érdeklődésedet. Szép napot mindenkinek!
Valaki szopna ma délelőtt Bonyhádon?

Sziasztok!
Többes szexbuli 04. 16.-án Balaton déli-part egyik városában. Párok, hölgyek és úriemberek jelentkezhetnek.Kisebb létszámú összejövetel lesz, 10-14 fő.
Bővebb információ, privát üzenetben.
Többes szexbuli 04. 16.-án Balaton déli-part egyik városában. Párok, hölgyek és úriemberek jelentkezhetnek.Kisebb létszámú összejövetel lesz, 10-14 fő.
Bővebb információ, privát üzenetben.
Sziasztok csatlakoznék hölgyekhez párokhoz mostanában
Sziasztok !
Holnap este Szekszárdon lenne 35-60 közötti átlagos nyitott pár házaspár hölgy kellemes együttlétre kölcsönös örömökre tabuk és gátlásoktól mentes szexre ? Ha szívesen taliznátok egy ápolt diszkrét kulturált nagyobb méretű férfival akkor várom privát válaszotokat.
Holnap este Szekszárdon lenne 35-60 közötti átlagos nyitott pár házaspár hölgy kellemes együttlétre kölcsönös örömökre tabuk és gátlásoktól mentes szexre ? Ha szívesen taliznátok egy ápolt diszkrét kulturált nagyobb méretű férfival akkor várom privát válaszotokat.
Holnap délelött Bboglár környékén hölgy pár ?
Ma ,Pécs ,Szekszárd környékén párral ismerkednénk.
Sziasztok!Hetero abszolút puncimániás srácot,urat keresek akit izgatna egy közös hoki miközben néznénk volt barátnőm amatőr szexfilmjét.Melegek kérem ne írjanak.
Természetesen helyem van,szállás sem gond!Pestmegye!
Természetesen helyem van,szállás sem gond!Pestmegye!