Köszönöm!
(Ez egy válasz aurora1978 üzenetére (2022. 05. 14. szombat 19:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia. Jelenkezem!! Mikor hova? hazibaratxxx@freemail.hu
(Ez egy válasz Barbara121 üzenetére (2022. 05. 15. vasárnap 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Fiút vagy lányt keresek közös masztihoz,miközben néznénk exbarátnőm amatőr szexfilmjét.Csak akkor írj ha van esti szabadidőd,helyem van.Igérgetők,hitegetők ne írjanak.Normális bemutatkozás kérek elérhetőséggel!
Pestmegyei vagyok!
Pestmegyei vagyok!
Ma valaki(k)?
Szekszárd környékén csajszi szabadban/kabrioban kalandra?

Pécs és környékén valaki??
Mostanában Pécsen vki aki cumiztatna és/vagy seggbe dugna? Diszkréció, hely ok
PÉCS kukkolás?
Sziasztok !
Holnap (hétfő) estére Szekszárdon keresek 35-60 közötti átlagos párt házaspárt hölgyet kellemes diszkrét találkozásra együttlétre kölcsönös örömökre élvezetekre tabuk és gátlásoktól mentes szexre. Ápolt diszkrét kulturált mindenre nyitott férfi vagyok nagyobb intimmel ha szívesen vennétek társaságon és randiznátok írjatok privátba. Köszi !
Holnap (hétfő) estére Szekszárdon keresek 35-60 közötti átlagos párt házaspárt hölgyet kellemes diszkrét találkozásra együttlétre kölcsönös örömökre élvezetekre tabuk és gátlásoktól mentes szexre. Ápolt diszkrét kulturált mindenre nyitott férfi vagyok nagyobb intimmel ha szívesen vennétek társaságon és randiznátok írjatok privátba. Köszi !
Ma a Csörgén nudi . . .
Lányok asszonyok párok! Pécsen, vonzáskörzetében ma vagy holnap a nap bármely szakában tali minden jóra?
Mostanában Pécsen vki aki cumiztatna és/vagy seggbe dugna? Diszkréció, hely van
Párral vagy hölggyel webkameráznék. Érett korosztály előnyben

Köszönöm! Inkább nem!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 14. szombat 18:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 14. szombat 18:57
Törölt felhasználó (4665395)

Én vállalnám magam, ha megfelelnék.
Én vállalnám magam, ha megfelelnék.
(Ez egy válasz aurora1978 üzenetére (2022. 05. 14. szombat 18:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 14. szombat 18:32

Június 11-én szombaton estére keresünk ötös felálláshoz (3 férfi, 2 nő) hetero férfit Pécsen.
Előtte személyes találkozó! Legyél ápolt, igényes és lehetőség szerint intelligens!
Előtte személyes találkozó! Legyél ápolt, igényes és lehetőség szerint intelligens!

Június 11-én szombaton estére keresünk ötös felálláshoz (3 férfi, 2 nő) hetero férfit Pécsen.

Sziasztok!
Hellyel rendelkező párt vagy hölgyet keresek Kaposvár és kk.-n max 70,80 km-ig.
Hellyel rendelkező párt vagy hölgyet keresek Kaposvár és kk.-n max 70,80 km-ig.
Pécs közeli pasival leveleznék, holiznék párjainkról fantáziálva..
40es ápolt pasiként ismerkednék Siófok környékén.
Csajszi Kabriózni\kabrióban\kabrión?