Sziasztok. Házi barátkoznék! Párt vagy hölgyet keresek ma vagy holnap Pécsen kellemes időtöltésre és minden jóra ! Hely van de az estére! Vagy nálad bármikor! Kisebb távon utazni is tudok. Esetleg el is hozhatlak ha nálad nem megoldható de nem tudsz utazni!
Sziasztok!
40-es házaspárral illetve hölggyel találkoznék. A helyet tudom biztosítani Pécsett egy igényesen felújított, új bútorokkal berendezett lakásban. Friss áprilisi, májusi hiteles fotóim a bemutatkozásom alatt láthatóak. Viberen tudjuk folytatni egy rövid levélváltás után arcképes fotó cserével, hívással.
Csak, ha valóban komolyan gondolod, gondoljátok!
40-es házaspárral illetve hölggyel találkoznék. A helyet tudom biztosítani Pécsett egy igényesen felújított, új bútorokkal berendezett lakásban. Friss áprilisi, májusi hiteles fotóim a bemutatkozásom alatt láthatóak. Viberen tudjuk folytatni egy rövid levélváltás után arcképes fotó cserével, hívással.
Csak, ha valóban komolyan gondolod, gondoljátok!
Sziasztok, nagy de tenyleg nagyfarku 21 cm től bi fiút férfit keresünk az esti órákra.Révfülöpön tudunk fogadni a napokban. Megkereséseket privátban. Köszönjük, szép napot: T & P
Videózást pároknak, hölgyeknek.
Pécs és környékén valaki????
Hétvégén Nagykanizsa-Nagyatád között ismerkednék.
Sziasztok !
Szombat vasárnap délutáni találkozáshoz 35-60 közötti átlagos párt házaspárt hölgyet keresek kellemes diszkrét együttléthez kölcsönös örömökre kényeztetésre. Mindenre nyitott ápolt kulturált férfi vagyok nagyobb intimmel. Ha szívesen vennétek diszkrét társaságom akkor várom jelentkezésed privát üzenetben.
Szombat vasárnap délutáni találkozáshoz 35-60 közötti átlagos párt házaspárt hölgyet keresek kellemes diszkrét együttléthez kölcsönös örömökre kényeztetésre. Mindenre nyitott ápolt kulturált férfi vagyok nagyobb intimmel. Ha szívesen vennétek diszkrét társaságom akkor várom jelentkezésed privát üzenetben.
Ma este Kaposváron Hölgy vagy Pár ?
Sziasztok!
Valaki ma sötétvölgy?
Valaki ma sötétvölgy?
Sziasztok! Baranyán belül keresek partnerr, pár személyében.
Sziasztok! Fiút vagy lányt keresek közös masztihoz,miközben néznénk exbarátnőm amatőr szexfilmjét.Csak akkor írj ha van esti szabadidőd,helyem van.Igérgetők,hitegetők ne írjanak.Normális bemutatkozás kérek elérhetőséggel!
Pestmegyei vagyok!
Pestmegyei vagyok!
Sziasztok . Házaspár vagyunk , és fiatalabb pasit keresünk heteró alapon .
Dombóváron aktív pasi van?
Pécsen délután valaki(k)?
Május 21.-én szombatra keresünk vékony, normál testalkatú párt 45 éves korig. Lehetőleg bi hölgytaggal de csak a lány legyen az. Tudunk fogadni a lakásunkon.
esetelg valaki keres bi pasit Fonyód Boglár vagy Lelle környékén holnap délelött ?
Párt vagy Szóló lányt keresnék Kaposvár és környékén. Üdv.: Pali
Sziasztok!Ma estére,éjszakára szívesen vendégül
látnák otthonunkban szimpatikus párt,Nagykanizsán!Privát üzeneteket várunk!Köszönjük
látnák otthonunkban szimpatikus párt,Nagykanizsán!Privát üzeneteket várunk!Köszönjük
Párok, urak, hölgyek ismeretségét keresem Kanizsa-Gyékényes környékén.
Normális értékrendekkel keresnék egy szexpartnernőt, de majd rajzolok egyet a falra. A műhelyben. Ott talán megjelenik.