Sziasztok.Veszprémben bi pasi kölcsönös szopásra,meg megdugna?Hely van!Képeket nézz!
Szerinted ki fog több 100 kilómétert utazni ezért.Én megtenném ha nem lenne kamu.De el is küldheted a videót és kiverhetem rá.Mert úgy sincs partnerem.
Szerinted ki fog több 100 kilómétert utazni ezért.Én megtenném ha nem lenne kamu.De el is küldheted a viseót és kiverhetem rá.Mert úgy sincs partnerem.
(Ez egy válasz Movie üzenetére (2022. 05. 22. vasárnap 14:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 22. vasárnap 14:37

Sziasztok! Fiút vagy lányt keresek közös masztihoz,miközben néznénk exbarátnőm amatőr szexfilmjét.Csak akkor írj ha van esti szabadidőd,helyem van.Igérgetők,hitegetők ne írjanak.Normális bemutatkozás kérek elérhetőséggel!
Pestmegyei vagyok!
Pestmegyei vagyok!
Sziasztok! Fiút vagy lányt keresek közös masztihoz,miközben néznénk exbarátnőm amatőr szexfilmjét.Csak akkor írj ha van esti szabadidőd,helyem van.Igérgetők,hitegetők ne írjanak.Normális bemutatkozás kérek elérhetőséggel!
Pestmegyei vagyok!
Pestmegyei vagyok!
Elmebeteg levelező partner mellé, aki a szomszédban nem tudja a saját kutyáját megetetni. Kérünk a szembe szomszédból egy rendőrnőt aki kiveri neki, hogy ne nekem írjon marhaságokat. Én szexpartnernőt keresnék ha végre valaki hagyná.
Biszex nőt keresünk hármashoz (csak nőt!!!!)
Bi pár?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 22. vasárnap 02:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 22. vasárnap 02:03
Törölt felhasználó (4432922)

Sziasztok! Sportos jó megjelenésű bi pasit keresünk nagy mérettel!
Hévíz Kanizsa Marcali környékén párral ismerkednék kukkolás a természetben vagy bármi másra. Diszkrét kedves srác vagyok
33 éves, igényes pécsi srác többes kalandokat keres. Diszkréció adott és elvárt.
Üdv
Üdv

Sziasztok . Ismerkednék barátkoznék masszíroznék ...................

Balatonberényben keresünk masszőrt hölgy örömére.
Valós Pécsi Pár Hölgy tagja kipróbálná az extra méretet ( 20 cm kb a fél literes kólásüveg hossza )
-Pécs, vagy környéke ( 30 km távolság még észszerű lehet )
-Barátnak jelöléssel nem tudunk mit kezdeni!
-Helyünk késő este! ( Napközbeni találkozó esélytelen )
Részletek egyéb fórumokon ( Viber, Whatsup )
Ha úgy érzed , hogy Te vagy az akit keresünk a centik bemondásánál hidd el hogy egy aktkép meggyőzőbb/hitelesebb
Ha úgy érzed , hogy Te vagy az akit keresünk a centik bemondásánál hidd el hogy egy aktkép meggyőzőbb/hitelesebb

Valós Pécsi Pár Hölgy tagja kipróbálna egy extra méret ( 20 cm kb a fél literes kólásüveg hossza )

Sziasztok! Sportos jó megjelenésű bi pasit keresünk nagy mérettel!
Pécsen bonyodalommentes cumira keresek kanos, potens férfit. Helyem van, csak én szoplak téged!
Sziasztok Balaton déli partján ismerkednék vasárnap párral hölggyel minden jóra izgatja a fantáziám a kukkolás és minden más.
Ma este Siófokon szimpatikus párral, esetleg sportos szóló pasival találkoznánk. Csak ma este!!!
Holnap megyünk igalra ki tart velunk
Sziasztok...Esetleg érdekelhet valakit .Baranya /Tolna megyében vállalok festést meg gipszkartonozást ! Részletek privátban.. Szép napot smile
Sziasztok! Barcsról van itt vki? Nő, vagy pár?