Sziasztok! Bi hajlammal keresek lakhelyel rendelkező párt, fiút, lányt! Élvezzűk egymást, mindenre kapható vagyok!
Miért nem olvassátok el az adatlapunkat ha egyszer azt írjuk hogy 40 felettit keresünk akkor miért írnak huszon évesek
Sziasztok!
Most a hétvégén, 2022. július 01-04-ig péntek délután, szombat és vasárnap napközben Balatonberényben a nudis strandon fogunk pihenni, este pedig a Korona panzióban leszünk. Várjuk a környékbeli heteró 35-42 éves fiúk megkeresését. Megismersz minket női tagunk következő kiegészítői alapján: fekete testhez simuló nyakpánt és bokapánt, valamint ezüst csattos csípőöv. Azok a fiúk, akik ismerkedni szeretnének velünk, nyugodtan szólítsanak meg ott, vagy írjatok itt üzenetet.
Vivadance
Most a hétvégén, 2022. július 01-04-ig péntek délután, szombat és vasárnap napközben Balatonberényben a nudis strandon fogunk pihenni, este pedig a Korona panzióban leszünk. Várjuk a környékbeli heteró 35-42 éves fiúk megkeresését. Megismersz minket női tagunk következő kiegészítői alapján: fekete testhez simuló nyakpánt és bokapánt, valamint ezüst csattos csípőöv. Azok a fiúk, akik ismerkedni szeretnének velünk, nyugodtan szólítsanak meg ott, vagy írjatok itt üzenetet.
Vivadance
Sziasztok!
Aug 7-12 között kalandoznék hölgyel,párral!Normális,inteligens pasi vagyok es jól masszírozok!
Aug 7-12 között kalandoznék hölgyel,párral!Normális,inteligens pasi vagyok es jól masszírozok!

Hétvégére keresem partnerem egy NŐ személyében! Utazni tudok és helyem is van!

Balatonszemes lelle környékén bi pasi?
Sziasztok!
Hellyel rendelkező párt vagy hölgyet keresek Kaposvár és környékén! Utazás nem gond.
Pécs,Nagyatád,Dombóvár,Balaton délipart stb
Hellyel rendelkező párt vagy hölgyet keresek Kaposvár és környékén! Utazás nem gond.
Pécs,Nagyatád,Dombóvár,Balaton délipart stb
Sziasztok! Siófokon valaki ma? Írj! 38 éves bi srác vagyok combfixbe és bugyiba vagyok
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, huncutkodni...
Párokkal szeretnék ismerkedni, huncutkodni...

Pécs és környékén valaki?
Kaposváron párhoz csatlakoznék! csak a hölgy örömére!!
Párt. Még jó, hogy tudok írni...
(Ez egy válasz Zomix üzenetére (2022. 06. 30. csütörtök 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2 bi pasi ismerkedne nőkkel, bi párokkal Keszthely-Marcali környékén.
Kalandot keresünk párban. Férfi hetero alapon.
Sziasztok.
Még pár napot Siófokon leszünk,fiatal fiút 20-30-ig keresünk hármasra.Fogadni tudunk.
Még pár napot Siófokon leszünk,fiatal fiút 20-30-ig keresünk hármasra.Fogadni tudunk.
Ma estére keresünk Kaposvár környéki 2 ffit hölgy tagunk részére, 20-40 év közöttieket normál testalkattal. Helyünk van.
Várjuk az üzeneteket.
Várjuk az üzeneteket.
Jó képű férfit keresünk az adat lapunk szerint !
Hétfőn délelőtt szívesen csatlakozom párhoz,vagy hölgyhöz Pécsen.Űzeneteket privátban..
Ma este cumiznèk sellyèn
Sziasztok, cuckoldra keresek pár, 22 vagyok.