Siófokon pár,akikkel “spontán összebarátkoznánk?
Sziasztok,Mi molett pár vagyunk és Hölgyet keresünk mind két fél részére,irj privit
Sziasztok! A mai napra keresnék játszótársakat izgalmas dolgokra!! Jelentkezzetek privát!!
Duci párom megpróbálhatná egy,diszkrét,értelmes pasi,pár férfitagja elcsábítani.
Érett intelligens,fiatalos pár vagyunk,vonzó hölgytaggal.Hasonló párokkal,ismerkednénk.Szóba jöhet vagy nagyon fiatal fiú,vagy pedig sötétbarna,vagy fekete,sűrű testszörzetű izmos vastagfarkú csődörtipus is a hölgy izgatasára.Intelligencia,megbizhatóság higiénia elvárás.⅞
Tőletek itt nyilvánosan bocsánatot kérek mert ott valami technikai probléma lehetett ha így van, márpedig nektek hiszek mivel nem véletlenül szeretnék veletek kapcsolatot teremteni! Még egyszer bocsánat!
(Ez egy válasz aurora1978 üzenetére (2022. 08. 31. szerda 23:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 31. szerda 23:18

Bocsi, mi küldtünk képet, meg válasz üzenetet, aztán arra már nem jött tőled válasz! Szóval, hol is van a gond?
Bocsi, mi küldtünk képet, meg válasz üzenetet, aztán arra már nem jött tőled válasz! Szóval, hol is van a gond?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 31. szerda 17:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 31. szerda 17:48
Törölt felhasználó (4679701)

Azért elég sovány ez az oldal hiszen már régóta könyörgök itt egy odaadó tüzes és igazán szexéhes punciért de valahogyan mindig addig jutunk el, hogy csak a képeket begyűjtik aztán helomi!
Pedig se testi se lelki fogyatékosságom sincsen és a tesztoszteron szintem is az egek ben van . A fotókat persze Viszonozni senki sem akarja . Ezáltal így lesz az ember saját maga játszótársa nem pedig a JÁTSZÓTÁRSAD

Szerintem vannak csak nagyon mazsoláznak és képeket gyűjtögetnek és háttérből kukkolnak és kibaszottul simogatják magukat meg játsszák a szendét aztán meg úgy nyelnék a faszt mint kacsa a nokedlit. Csak kibaszottul féltik a puncijukat a poporól nem is beszélve ugyebár "oda ne mert tabu" aztán gondolatba meg kívánja
)))
(Ez egy válasz kokai8016 üzenetére (2022. 08. 31. szerda 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 31. szerda 21:05

Sziasztok
Pénteken M9 hídnál vagy a környékben Párok vagy Hölgy személyében lenne kedvetek egy kis kalandhoz?
Pénteken M9 hídnál vagy a környékben Párok vagy Hölgy személyében lenne kedvetek egy kis kalandhoz?
Ott a pont
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 31. szerda 19:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 31. szerda 19:55

Törölt felhasználó (4672243)

mert tele van buzikkal az oldal ----
Azért elég sok puncivadász apuci keresi a társaságom - hála a magasságosnak

Vagy legalább is Nő mint Nő, itt nem létezik
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 31. szerda 19:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 31. szerda 19:55

Törölt felhasználó (4672243)

Sziasztok
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 31. szerda 17:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 31. szerda 17:48
Törölt felhasználó (4679701)

Azért elég sovány ez az oldal hiszen már régóta könyörgök itt egy odaadó tüzes és igazán szexéhes punciért de valahogyan mindig addig jutunk el, hogy csak a képeket begyűjtik aztán helomi!
Pedig se testi se lelki fogyatékosságom sincsen és a tesztoszteron szintem is az egek ben van . A fotókat persze Viszonozni senki sem akarja . Ezáltal így lesz az ember saját maga játszótársa nem pedig a JÁTSZÓTÁRSAD

Sziasztok!
Kaposvár és kk.-n ismerkednék hellyel rendelkező hölggyel vagy nyitott gondolkodású párral. Max60-80km.
Kaposvár és kk.-n ismerkednék hellyel rendelkező hölggyel vagy nyitott gondolkodású párral. Max60-80km.

Valaki kis extrém cumi kórház wc dombóváron ha igen írj privit!
Kaposvár-Dombóvár-Balaton környékén nővel ismerkednék.
Ápolt független 40es férfi vagyok.
Ápolt független 40es férfi vagyok.
Rakj fel légyszí valami frisebb képet!
(Ez egy válasz sexy_s üzenetére (2022. 08. 31. szerda 10:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 31. szerda 10:35

Sziasztok! Fiatal igényes srácokat keresnek tobbesre. Helyes arc, nagyobb méret, sportos testalkat ezekből legalább az egyikkel rendelkezz. Részletek privátban.

Sziasztok! Fiatal igényes srácokat keresnek tobbesre. Helyes arc, nagyobb méret, sportos testalkat ezekből legalább az egyikkel rendelkezz. Részletek privátban.

30as átlagos alkatú hetero srác vagyok, diszkrét kaland(ok)ra keresek nőt 18-60+ korosztályig. Szeretek nyalni is
Pécs, Kaposvár, de ezek környéke is szóbajöhet. Csak nőt, vagy pár hölgy tagját hetero alapon.
Szinte bármikor aktuális, hely megbeszélés kérdése, Pécsen megoldható.

Pécs, Kaposvár, de ezek környéke is szóbajöhet. Csak nőt, vagy pár hölgy tagját hetero alapon.
Szinte bármikor aktuális, hely megbeszélés kérdése, Pécsen megoldható.