Ma déltől Szekszárd Csörge tó?
Balatonmária környékén bi srácok, párok?
sziasztok!hölgyet ,párokat keresek akár mind a két fél részre(de nem feltétel) helyem álltalába mindig van !akár egész éjszakás szeászra is !képcsere ,korektség alap! várom válaszotok !szép estét !
ui:tetovált sportos rendkivül potens srác
ui:tetovált sportos rendkivül potens srác

Siófokon,környékén szopatna valaki??
Sziasztok . Ismerkednénk párral , vagy fiatalabb pasival .
Sziasztok!
Berényben van még élet ilyenkor?!
Berényben van még élet ilyenkor?!
Idősebb egyedülálló hellyel rendelkező nagyikat keresek bármely korosztály és alkat érdekel...
Somogy - Kaposvár?
Bi-passziv jól használható jótestü jóképü srác vagyok
lányok fiuk párok ahogy csak szeretnétek.
Bi-passziv jól használható jótestü jóképü srác vagyok
lányok fiuk párok ahogy csak szeretnétek.

Ma este Szekszárd, Bonyhád környékén unatkozó hölgyet keresnék

Tudom kicsit fura lesz amit írok, de reménykedem az eredményben!! Keresek egy hölgyek, aki elcsábítaná a férjem! Lassan lesz a születésnapja és esetleg ezzel meg tudnám lepni! A többit meg beszélhetjük privátban, ha kell valami cserébe!!!! Egy be vállalós csajt keresek!!!
Pécsen most reggel valaki(k)?
Sziasztok.
Igényes, normális, intelligens, sportos pasi hölgyet vagy párt keres Baranyában vagy környékén. Helyem van, de utazni is tudok.
Igényes, normális, intelligens, sportos pasi hölgyet vagy párt keres Baranyában vagy környékén. Helyem van, de utazni is tudok.
Szisztok! Somogyból ismerkednék komoly párral hosszú távra privátban.Ott folyt.Köszönöm!
Vidám, jó fej szexpajtásaimat keresem lányok, párok személyében lehetőleg hosszabb távra.
Pécs és kki molett hölgyet keresnénk mindhármunk örömére akár nem függetlent is Kor 18-75ig
JÁTSZÓTÁRSAT keresek Pécsen vagy környékén kizárólag hetero alapon minden jóra! Pár vagy szóló hölgy jelentkezését várom ! Hely ok. de utazni is tudok vagy esetleg autós kaland is lehet! Légy szíves privát üzenetet írj!

Sziasztok!
Szerda,csütörtök délutánra, estére keresek biszex fiút,pasit,Biszex párt!Siófokon és környékén ,utazni tudok,esetleg fogadni is!Uni biszex ,orálkedvelő pasi vagyok!
Szerda,csütörtök délutánra, estére keresek biszex fiút,pasit,Biszex párt!Siófokon és környékén ,utazni tudok,esetleg fogadni is!Uni biszex ,orálkedvelő pasi vagyok!
Pécs és környékén valaki??
Sziasztok!
Ismerkednék nőkkel, párokkal!
Ismerkednék nőkkel, párokkal!
Sziasztok,
érett házaspárt fogadnék a héten. Helyem van. Privátban tudunk elérhetőséget cserélni, ha komolyan gondoljátok.
érett házaspárt fogadnék a héten. Helyem van. Privátban tudunk elérhetőséget cserélni, ha komolyan gondoljátok.