Terhes hölgyet kényeztetnék baranyában,akár egyoldaluan is.
Szia. Valaki?
Sziasztok!
Szeptember 24.-én vas megyében egy csendes falu végi vendégházban swinger estet tartunk.
Akit érdekel , írjon privátot.
20 pár számára van férőhely, a létszám limitált.
Részletek üzenetben
Szeptember 24.-én vas megyében egy csendes falu végi vendégházban swinger estet tartunk.
Akit érdekel , írjon privátot.
20 pár számára van férőhely, a létszám limitált.
Részletek üzenetben
Sziasztok csatlakoznak holgyekhez parokhoz
Pécs és kki alig használt 60-an fölötti hölgyet keresek,alkat mindegy nem független egyedülálló stb...
Szia kedves Kata! Szeretnék találkozni veled ha lehetséges!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 14. szerda 11:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 14. szerda 11:29
Törölt felhasználó (4156442)

Sziasztok!
Hétvégi,esti szabadidővel rendelkező,40 es,figyelmes,intelligens férfivel ismerkednék.
Hétvégi,esti szabadidővel rendelkező,40 es,figyelmes,intelligens férfivel ismerkednék.
Szekszárd vonalról,hölgyel taliznék napközben!
Sziasztok!
Punciba élvezést diszkréten vállalok. Hosszú távon is! Lányok, párok, leszbikus párok, írjatok!
Helyel rendelkezö,fiút (bi is) keresünk elsö hármasunkhoz,Kaposvár környékén.45 év alatt.Pár is lehet,egymás elötti sexre.
Képeket emailba tudok küldeni,várjuk üzeneteiteket.(Bár itt nem szeretnek visza irni,meg sok a hang ember),de hátha már összejön.
Képeket emailba tudok küldeni,várjuk üzeneteiteket.(Bár itt nem szeretnek visza irni,meg sok a hang ember),de hátha már összejön.
Pécs és kki Idős hölgyet keresek alkat nem de a higénia számit
Nyitott hölgyel ismerkednék.
40 es átlagos testalkatú pasi vagyok
40 es átlagos testalkatú pasi vagyok
Lányok Párok kinek lenne kedve felszabadultan hosszan szeretkezni ma este Pécsen vagy kisebb vonzáskörzetében? Ha nem tudsz fogadni de szeretnéd az élvezetet megélni akkor hozlak viszlek! ? Hetero alapon! Nálad vagy nálam? Privátba írj!

Pécs és környékén valaki akár most?
sziasztok nő esetleg pár akihez csatlakozhatnék?

Marcaliban bi pár, csaj, srác:?
Sziasztok ,
Bi pasiként szívesen ismerkednék párokkal.
Bi pasiként szívesen ismerkednék párokkal.
Jó reggelt. Valaki?
Sziasztok Krisztián vagyok.
Keresek egy Nőt vagy Hölgyet esetleg Párt hosszútávra persze ha ez lehetséges
Valóban nimfomániás Nőt keresek aki szereti ha jó alaposan megvan töltve többször is.
A Balaton déli partján lakom jó egzisztenciával rendelkezem tiszta ápolt férfi vagyok
A távolság nekem nem akadály
Szép napot
Keresek egy Nőt vagy Hölgyet esetleg Párt hosszútávra persze ha ez lehetséges
Valóban nimfomániás Nőt keresek aki szereti ha jó alaposan megvan töltve többször is.
A Balaton déli partján lakom jó egzisztenciával rendelkezem tiszta ápolt férfi vagyok
A távolság nekem nem akadály
Szép napot
Sziasztok!
Hölggyel vagy párral ismerkednék Kaposváron és környékén max 60-80 km
Helyem sajnos nincs,utazás nem gond!
Hölggyel vagy párral ismerkednék Kaposváron és környékén max 60-80 km
Helyem sajnos nincs,utazás nem gond!