Mikor lehet menni?
(Ez egy válasz Suhintó üzenetére (2022. 09. 15. csütörtök 16:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 15. csütörtök 16:49

Sziasztok! Potens feleség baszó van itt? Kikötöm a formás fiatal csajomat és megbaszatom ha eljossz
Ájulásig basznám előtted a feleségedet. Kise kellene kötnöd! Még te is elmennél a látványtól! Nagyon potens feleség baszónak születtem
(Ez egy válasz Suhintó üzenetére (2022. 09. 15. csütörtök 16:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Potens feleség baszó van itt? Kikötöm a formás fiatal csajomat és megbaszatom ha eljossz
Én mennék Kemény vagyok és kitartó! írjál privát.

Baranyai hölgyet keresek kor alkat mindegy
Pécs és kki hölgyet keresek kor alkat mindegy higénia fontos
Sziasztok Balaton déli parton hölgy vagy pár?
Sziasztok ma este Paks környékén csaj?

Terhes hölgyet kényeztetnék baranyában,akár egyoldaluan is.
Szia. Valaki?
Sziasztok!
Szeptember 24.-én vas megyében egy csendes falu végi vendégházban swinger estet tartunk.
Akit érdekel , írjon privátot.
20 pár számára van férőhely, a létszám limitált.
Részletek üzenetben
Szeptember 24.-én vas megyében egy csendes falu végi vendégházban swinger estet tartunk.
Akit érdekel , írjon privátot.
20 pár számára van férőhely, a létszám limitált.
Részletek üzenetben
Sziasztok csatlakoznak holgyekhez parokhoz
Pécs és kki alig használt 60-an fölötti hölgyet keresek,alkat mindegy nem független egyedülálló stb...
Szia kedves Kata! Szeretnék találkozni veled ha lehetséges!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 14. szerda 11:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 14. szerda 11:29
Törölt felhasználó (4156442)

Sziasztok!
Hétvégi,esti szabadidővel rendelkező,40 es,figyelmes,intelligens férfivel ismerkednék.
Hétvégi,esti szabadidővel rendelkező,40 es,figyelmes,intelligens férfivel ismerkednék.
Szekszárd vonalról,hölgyel taliznék napközben!
Sziasztok!
Punciba élvezést diszkréten vállalok. Hosszú távon is! Lányok, párok, leszbikus párok, írjatok!
Helyel rendelkezö,fiút (bi is) keresünk elsö hármasunkhoz,Kaposvár környékén.45 év alatt.Pár is lehet,egymás elötti sexre.
Képeket emailba tudok küldeni,várjuk üzeneteiteket.(Bár itt nem szeretnek visza irni,meg sok a hang ember),de hátha már összejön.
Képeket emailba tudok küldeni,várjuk üzeneteiteket.(Bár itt nem szeretnek visza irni,meg sok a hang ember),de hátha már összejön.
Pécs és kki Idős hölgyet keresek alkat nem de a higénia számit
Nyitott hölgyel ismerkednék.
40 es átlagos testalkatú pasi vagyok
40 es átlagos testalkatú pasi vagyok