Sziasztok. Pécsen kérem szeretőmet, szexpartnerem. Találkozni szeretnék a közeljövőben. Vékony, normál, sportos, testalkatot kedvelem, én is ilyen vagyok. 186 cm magas és 79 kg, az intimem 18/6 cm
Puszik!
Puszik!
Idős hölgyet keresek aki a férje előtt leszopna...Tel szám nélkül ne keres...
Valaki? Valamit?
Sziasztok
Szerda este egy éjszakát Szekszárdon töltünk párommal. Szívesen megismerkednénk egy hölggyel az adatlapunkon leírtak szerint! Ff-t nem keresünk nem is fáradjon az írással! Kőszi
Szerda este egy éjszakát Szekszárdon töltünk párommal. Szívesen megismerkednénk egy hölggyel az adatlapunkon leírtak szerint! Ff-t nem keresünk nem is fáradjon az írással! Kőszi
Hali! Pécsen vagy kisebb körzetében lányok vagy párok jelentkezését várom erotikus kapcsolat céljából! A nevem ne tévesszen meg működik mindenem de én szeretek tutira menni és nem csalódást okozni a hölgy tagnak. Ezáltal a szájhősködés kizárva részemről! A nap bármely szakában. Privátba írj légyszives!
Sziasztok. Csütörtök este szívesen csatlakoznék hölgyhöz vagy párhoz hetero alapon.
Sajnálom, hogy ennyire távol lakunk egymástól!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 26. hétfő 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 26. hétfő 19:16
Törölt felhasználó (4392932)
Ismerkedhetünk...
Ismerkedhetünk...
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 26. hétfő 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 26. hétfő 14:28
Törölt felhasználó (4657322)
sziasztok! Biszex pár házibarátja lennék.
Swinger lesz ott ma..
(Ez egy válasz partkett üzenetére (2022. 09. 26. hétfő 16:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma Kaposváron éjjel párhoz valaki? Bulira?
sziasztok! Biszex pár házibarátja lennék.
Sziasztok, este 9 felé keresünk egy nagyobb méretű kemény pasit 3.nak. Pécsen van helyünk. N 54 F 33
Marcaliban srác közös masztira 2 pasival?
Sziasztok.
Ma délelőtt/reggel valaki kaposváron vagy a környéken??
Ma délelőtt/reggel valaki kaposváron vagy a környéken??
Pécsen szopnék, helyem van. Írj és mondom a címet
Sziasztok. Valaki?
Somogyi párhoz csatlakoznánk ma este
Holnap délelőtt helyel rendelkező nagyfarkú akivel barátnőm kényeztetnénk.

vazelinator

Lord_A