Pécs és környékén ma napközben valaki(k)?
Ezt mondjuk sosem értettem.. mi nem vagyunk gazdagok.. sót. de a havi pár száz forint örömpolgárságot nem nagy teher kifizetni.. azt hiszem most 600 valamennyi. Mondjuk csajt ott se nagyon lehet találni
(Ez egy válasz Zomix üzenetére (2022. 10. 23. vasárnap 23:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 23. vasárnap 23:07

Nem fizetős a tagság, tehát nem kell fizetnetek az ismerdekéshez.
Arra szoktunk járni
(Ez egy válasz MóniGábor üzenetére (2022. 10. 23. vasárnap 19:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 23. vasárnap 19:08

Sziasztok!
Kaposvári elkerülőnél levő parkolóban Hölgyek-Párok
Nem fizetős a tagság, tehát nem kell fizetnetek az ismerdekéshez.
(Ez egy válasz Pecsipaross üzenetére (2022. 10. 23. vasárnap 16:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 23. vasárnap 16:43

Köszönjük
Nekünk nem nyerte el a tetszésünket az oldal :/ Tudjuk, elég hülyén hangzik, de azért nem akarunk fizetni, hogy megismerjünk valakit ! Ennyi erővel a Rosszlányokról is rendelhetünk egy Bisex nőt :/

Igazad van! Viszont nálunk ez az egyetlen út. Sőt még így is sikerül belefutni pár kamus emberbe!
(Ez egy válasz erosz555 üzenetére (2022. 10. 22. szombat 18:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Harkányban szex nálam?
Sziasztok!
Pécs vagy környékén egy nőt keresek minden jóra de tényleg az jelentkezzen akinek puncija van!! Mert nagyon beqQkacosodott ez az oldal plusz rengeteg a homár. Azoknak példának okádék javasolnám a meleg oldalakat!! Most nem kell azonnal lincselni mert őszinte vagyok

Puncimániás hetero fiút,urat,hölgyet keresek aki szívesen megnézne exbarátnőm amatőr szexfilmjét velem.Normális jófej laza partnert keresek akivel meglehet inmi egy italt,beszélgethetünk a nőkről szexről,aki szeretne kicsit kikapcsolódni.Akkor írj csak ha van szabad időd és ráérsz esténként.pestmegyében van helyem.Elérhetőséget írjatok!Köszönöm!
Köszönjük
Nekünk nem nyerte el a tetszésünket az oldal :/ Tudjuk, elég hülyén hangzik, de azért nem akarunk fizetni, hogy megismerjünk valakit ! Ennyi erővel a Rosszlányokról is rendelhetünk egy Bisex nőt :/
(Ez egy válasz Honda2015 üzenetére (2022. 10. 23. vasárnap 15:36), amit ide kattintva olvashatsz)

EROPOLIS
(Ez egy válasz Pecsipaross üzenetére (2022. 10. 23. vasárnap 12:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Dombóváron vagy Kaposváron szopatna valaki ma 4 utàn? Utaok! Dombóváron hey van.
Pécs és környékén valaki??
Szia, le írnád hogy mi az a " Lila oldal " ?
(Ez egy válasz Zomix üzenetére (2022. 10. 23. vasárnap 12:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 23. vasárnap 12:02

Szerintem inkább az a baj, hogy semmilyen moderáláa nincsen az oldalon. Egy csomó olyan profil van, ahol nőként van regisztrálva a felhasználó, és az adatlapján azzal kezdi hogy "43 éves férfi vagyok..."
A "lila oldalon" meg annyira szigorú a moderálás, hogy egy IP címről sem lehet 2 felhasználó. Azért nem mindegy...
Egyébként párként, vagy nőként szerintem egyszerűbb "selejtezni" a kérőket, mint férfiként találni egy partnert, aki válaszol és még tetszel is neki. Mondjuk ez minden partnerkereső oldalon ilyen.
A "lila oldalon" meg annyira szigorú a moderálás, hogy egy IP címről sem lehet 2 felhasználó. Azért nem mindegy...
Egyébként párként, vagy nőként szerintem egyszerűbb "selejtezni" a kérőket, mint férfiként találni egy partnert, aki válaszol és még tetszel is neki. Mondjuk ez minden partnerkereső oldalon ilyen.
Szerintem inkább az a baj, hogy semmilyen moderáláa nincsen az oldalon. Egy csomó olyan profil van, ahol nőként van regisztrálva a felhasználó, és az adatlapján azzal kezdi hogy "43 éves férfi vagyok..."
Egyébként párként, vagy nőként szerintem egyszerűbb "selejtezni" a kérőket, mint férfiként találni egy partnert, aki válaszol és még tetszel is neki. Mondjuk ez minden partnerkereső oldalon ilyen. (Ez egy válasz Frédi és Vilma üzenetére (2022. 10. 22. szombat 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 22. szombat 09:33
Egyébként párként, vagy nőként szerintem egyszerűbb "selejtezni" a kérőket, mint férfiként találni egy partnert, aki válaszol és még tetszel is neki. Mondjuk ez minden partnerkereső oldalon ilyen. (Ez egy válasz Frédi és Vilma üzenetére (2022. 10. 22. szombat 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Ha megfogadtok egy tanácsot, akkor a kamerás beszélgetést preferáljátok elsőre, aztán ha meg van a szimpátia határ a csillagos ég...
Aki így ismerkedik, abból sajna nagyon kevés van...:(
Ha megfogadtok egy tanácsot, akkor a kamerás beszélgetést preferáljátok elsőre, aztán ha meg van a szimpátia határ a csillagos ég...

Sziasztok, tudjuk hogy szinte lehetetlen, de ma esetleg van olyan nő aki rá érne és ismerkedne is ?
Nem párra gondolunk

Elhanyagolt feleségek, egyedül álló nők partnere lennék.
Élvezném ha élveznél
Próbáljuk meg....
Kaposvár és környéke.
Élvezném ha élveznél

Próbáljuk meg....
Kaposvár és környéke.
Hölgyel ismerkednék...
Hosszú távon...
Hosszú távon...
Pécs és kki hölgyet keresek nyalásra kor alkat mindegy tel számot privátba
Sziasztok,ma pécs mohács utvonalon szivesen kalandoznék hölgyel párral