Dél-dunántúlról keresek olyan szexpartnert aki jártas a kikötözős, nem megkötözős, szexben. Nő vagyok, akit komolyan érdekel, annak adok telefonszámot. Privátban ismerkedjünk tovább
Elsőbbséget jelent:régebbi regisztráció,Több fotós adatlap,Értelmes fórum hozzászólások...
Sziasztok.Hellyel rendelkező pécsi párt/pasit keresünk December 16-17-ei hétvégén.
Párral ismerkednék somogyból
Sziasztok! Titkos kapcsolatot keresek Kaposvár és környékén hölgy vagy pár személyében.
Pècsen saját helyemen fogadnèk hölgyet vagy párt. 28F
Sziasztok
Pécs környéki lány van itt aki nincs fent a rosszlányok oldalon vagy a vidékilányokon?
Pécs környéki lány van itt aki nincs fent a rosszlányok oldalon vagy a vidékilányokon?
Sziasztok! Ma este megint buszos maszti. Fél 10 az időpont a hely még nincs lefixálva. Egy pár már biztos hogy jön. További részletek privátban.
Sziasztok!
Igényes párhoz csatlakoznék többes élvezetekre.
Ha felkeltettem az érdeklődéseteket, várom az üzenetet..
Igényes párhoz csatlakoznék többes élvezetekre.
Ha felkeltettem az érdeklődéseteket, várom az üzenetet..
Szia
Nő vagy? Szívesen bele mennék körözés játékokba
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 11. 21. hétfő 17:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 21. hétfő 17:02
Nő vagy? Szívesen bele mennék körözés játékokba

Törölt felhasználó (4690428)

Baranyából keresek olyan hetero férfit 45 évesig, vagy párt aki/ akik bevezetnének a kikötözés adta gyönyörökbe.Részletek privàtba.
Baranyából keresek olyan hetero férfit 45 évesig, vagy párt aki/ akik bevezetnének a kikötözés adta gyönyörökbe.Részletek privàtba.
Sziasztok masziroznék anyagiaktol mentesen
holnap délután 5 után Kaposváron nő,esetleg párhoz csatlakoznék!(Kaposvár-pincehely útvonal is okés!)
Szekszárdon egy találka? Heteró v bi alapon?
írjatok!!

Sziasztok! Sok mindenre nyitottan keresek párt/házaspárt, akik kipróbálnák, vagy újra átélnék a hármas szex örömeit. (enyhe bi lehetséges) Diszkréció, ápoltság, egészség adott és elvárt, helyem van a randihoz. Szép napot mindenkinek! Üdv, Ádám
Szekszárd Csörge tónál most valaki?
Jó reggelt
Pécsen ma délután valaki(k)?Helyem van,utazni is tudok.
Decemberben párokhoz csatlakoznèk Kaposváron
kor alkat nem számít. Írj nyugodtan és a részletekert Viberen megbeszéljük

Decemberi vagy januári nyaraláshoz keresek partnert.