Sziasztok! Fiatal srác heteró alapon beszállna párhoz. (Pécs)
Diszkrécióban profi vagyok
Diszkrécióban profi vagyok

Sziasztok,
Jövő hét csütörtök és péntek délelőttre keresek hölgyet vagy heteró párt. Hellyel rendelkezem de utazni is tudok!
Jövő hét csütörtök és péntek délelőttre keresek hölgyet vagy heteró párt. Hellyel rendelkezem de utazni is tudok!
Lányok Párok. Ma valaki minden jóra???? Privire írjatok!
Jó reggelt

Sportos kemény farkú 40 éves várja mára az ajánlatokat ✋
Hokizna valaki 2 pasival Marcaliban vasárnap?
van itt olyan pár aki szilvesztere fiatal srácot keres 3adiknak vagy gang bangba?privibe lehet írni
Szia! Aktuális még?
(Ez egy válasz Meglepetés Páros üzenetére (2022. 12. 03. szombat 13:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 03. szombat 13:37

Sziasztok! Férjem ma céges buliba megy, és én is kimenőt kaptam 16 -és 24 óra közt. Lenne itt olyan potens úr vagy urak akik esetleg szórakoztatna(nának) Szekszárdon vagy annak környékén, míg párom csatlakozik hozzánk. Minden lehetőségre nyitott vagyok.
Pusza Gy.
Pusza Gy.
Szia!
Írok privátban!
(Ez egy válasz Meglepetés Páros üzenetére (2022. 12. 03. szombat 13:37), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Férjem ma céges buliba megy, és én is kimenőt kaptam 16 -és 24 óra közt. Lenne itt olyan potens úr vagy urak akik esetleg szórakoztatna(nának) Szekszárdon vagy annak környékén, míg párom csatlakozik hozzánk. Minden lehetőségre nyitott vagyok.
Pusza Gy.
Pusza Gy.
Kaposváron párhoz 24 éves fiatal srác párhoz csatlakozna
kor alkat nem számít, a lényeg hogy jól érezzük magunkat

Kényeztetnélek!

Pusza Gy.
Pusza Gy.
Sziasztok,keresek idősebb holgyet vagy párt somogyban,igenyes kaposvari 25eves ffi vagyok,tobbszor volt mar reszem tobbes szexben a feleseg oromere,helyem nincs,utazni tudok!

Pusza Gy.
Pusza Gy.
Sziasztok valaki Somogy megye ?
Hetero fiút vagy hölgyet keresek közös masztira.Olyan személyeket keresek akik NAGYON szeretnek maszturbálni,izgatják az amatőr szexfilmek!Helyem van,Pestmegyei vagyok.Csak komolyak írjanak elérhetőséggel!
Ma délután vagy este pár vagy hölgy?
Pécs és környékén valaki??
Ma este fogadni tudó pár?
Ma este valaki(k)....?
Sziasztok puncipumpás hölgyet keresek!