Ma Szexárdon 18-20 óráig valami? Heteró alapon...
Sziasztok ! 30-as sportos hetero pasiként kalandot keresek hölgyel ! Déliparton ! Helyem van de utazni is tudok !
Kár, hogy az adatlapon az szerepel, hogy 2022 éves vagy!
(Ez egy válasz pecsitomi40 üzenetére (2022. 12. 06. kedd 07:29), amit ide kattintva olvashatsz)
az a fránya korosztály
(Ez egy válasz PecsiCuckold üzenetére (2022. 12. 05. hétfő 20:13), amit ide kattintva olvashatsz)
40 éves sportos ffi kemény szerszámmal várja kalandját ✋
Ma délután vagy este pár vagy hölgy?
Kedden Balaton déli part hölgy, bi pár?
guszta, szőrős fasz ma este Pécsett ? ( 40/F )
Ma délután 15-17 óra között megnéznék egy masztit Szekszárdon a Csörge tónál
Sziasztok! Sok mindenre nyitottan keresek szóló hölgyet vagy párt/házaspárt, akik kipróbálnák, vagy újra átélnék a hármas szex örömeit. Arcfotót nem kérek senkitől és nem is küldök. Diszkréció, ápoltság, egészség adott és elvárt, helyem van a randihoz. Szép napot mindenkinek! Üdv, Ádám
Mohácson pár akit végig nézhetne egy pasi szex közben? Priviben írjon aki benne lenne
Sziasztok.
Anális szexre tágítos extremebb dolgokra keresek nőt ha érdekel írj.
Anális szexre tágítos extremebb dolgokra keresek nőt ha érdekel írj.
Hölgyeket keresek bármely korosztályból alkat függetlenség mindegy,Idősebb bi barátnők előny egyedül álló vagy idős pár is szóba jöhet a többit privátba tel szám és hívlak
40 Éves sportos független férfi a héten délelőttönként és egy egy nap este ráér.
Sziasztok. Pécsi egyetemista fiú vagyok, szívesen kalandoznék környékén lakó emberekkel.
Ma délutánra/estére keresünk párt, lányt (nálunk, de utazunk is)
Sziasztok!
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék is swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt..
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék is swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt..

Sziasztok! Ma reggel -délelőtt valaki/k Pécsen?
40 Éves sportos független férfi a héten délelőttönként és egy egy nap este ráér.
Sziasztok Hölgyek!Olyan nőt,lányt,asszonyt keresek aki elhanyagolt és szexuálisan nem kap meg mindent otthon és néha mikor egyedül van szeretné kiélni az elfojtott esetleg perverz vágyait,fantáziáit.Hosszú távra keresek egy ilyen partnert,kivel skypon felszabadultan és tabu mentesen kiélhetjük legtitkosabb vágyainkat.Én 38 éves,nem független srác vagyok aki hasonló ,,cipőben “” jár.Csakis és kizárólag lányok és nők levelét várom,férfiak nem vonzanak.Ha felkeltettem az érdeklődésed akkor várom a privát üzeneted.