Sziasztok! Pàrokhoz, hölgyekhez csatlakoznèk ma Pècsen Helyem is van. Írj, Írjatok, hívjatok. +36306770589
Pécsen kanos pasi?
Szopnék, dugható vagyok. Ma este/éjjel vki?
Hely ok
Hely ok
Pécsen valaki mostanában?
Sziasztok. Hétvégére Lányt vagy párt tudok fogadni kellemes időtöltésre Pécsen. Privátra írj!
Sziasztok. Hétvégére Lányt vagy párt tudok fogadni kellemes időtöltésre Pécsen. Privátra írj!
Pár társaságát keressük , a hétvégén.
Dombóvár vagy környékén valaki?
Sziasztok!
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt...
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt...

Igazán nincs .mit ami szép az szép .
(Ez egy válasz aurora1978 üzenetére (2022. 12. 16. péntek 20:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Marcali-Balatonmária környékén farokverés két pasival?
Pàrhoz csatlakoznèk ma este is akàr! Helyem is van! Írjon, akit èrdekel! Vagy hívjon : +36306770589
Sziasztok!Ma este valaki Veszprém környékén?Olvass adatlapot!
Köszönöm!
(Ez egy válasz Samsung2022 üzenetére (2022. 12. 16. péntek 08:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok, párral hölggyel ismerkednék Zala Somogy megyéből kellemes időtöltéshez csatlakoznék hozzájuk. Kedves diszkrét 30-as éveimben járó pasi vagyok utazni tudok
Facér vagyok most hétvégén!
Olasz?
Olasz?
(Ez egy válasz Samsung2022 üzenetére (2022. 12. 16. péntek 08:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 16. péntek 08:39

Sziasztok valós párokat .nőket keresek .kor alkat nem számít!!
Sziasztok kipróbálnám párral heteró alapon!
Pécs és környékén most hölgy,vagy pár?