Pécsen ma délelőtt hőlgy,vagy pár?
Punciba élvezést diszkréten vállalok akár hosszú távon is, akár következményével is, tehát igen, akár babát is csinálok megbeszélés alapján. Lányok, párok, leszbikus párok, írjatok!
Sziasztok
Kedves ápolt párral ismerkednék hosszú távra!
Kedves ápolt párral ismerkednék hosszú távra!
dombóváron most szopnék
Párral ismerkednèk, fogadni tudok. Legyetek jófejek!
Sportos 40 éves Potens férfi várja az ajánlatokat.
Duci Bi lányt keresünk 18-22ig Pécs
Hello.
Dugna vki Pécsen? Hely ok.
Dugna vki Pécsen? Hely ok.
BI fiút harmadiknak v bi párt 40 ig,keresünk.Utazni tudj,űzenetben keresetek,még a héten.
Somogy vármegyében szívesen ellátogatnék szilveszteri buliba...
Üdv! Ma késő estétől vagy holnap reggeltől keresek Pécsi aktív bi/meleg pasit, perverz nőt vagy aktív bi ferfitagú házaspárt Chemsexre helyem lesz kertvarosban. Pasik irányában inkább passzív sub érdeklődésű 38 éves macis pasi vagyok. Nők felé inkább alárendelt Vagyok szívesen kényeztetnek egy párost orálisan.
Sziasztok,
40-es házaspárt keresek hármas szexre. Helyem van Pécsett.
40-es házaspárt keresek hármas szexre. Helyem van Pécsett.
Igazából az is egy hasznos időtöltés
(Ez egy válasz Lidi75 üzenetére (2022. 12. 21. szerda 07:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 21. szerda 07:13

Minden IS érdekel?! Nálunk éppen betonoznak, szerintem szívessen látnak!

Minden IS érdekel?! Nálunk éppen betonoznak, szerintem szívessen látnak!
(Ez egy válasz weritas99 üzenetére (2022. 12. 21. szerda 06:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 21. szerda 06:48

Jó reggelt. Délelőtt indulok Pécsre és lesz egy pár órám ott amit szívesen eltoltenek aktívan és hasznosan lányokkal esetleg párokkal. Cuckold és minden IS érdekel
Jó reggelt. Délelőtt indulok Pécsre és lesz egy pár órám ott amit szívesen eltoltenek aktívan és hasznosan lányokkal esetleg párokkal. Cuckold és minden IS érdekel
Ma reggel Kaposváron valaki szex ? (Párosunk férfi tagja)
Sziasztok
valaki beszélgetni?

Sziasztok!
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt...
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt...

Sziasztok! Pécsi vagy pécs környéki párhoz csatlakoznék heteró alapon