Marcali környékén bi párok, pasik?
Sziasztok!
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt..
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt..

Jó reggelt mindenkinem
Sziasztok!
Még mindig lenne hely szóval jelentkezzetek bátran aztán kiderül!
Szegeden tartandó szilveszteri házibuliba keresünk fiatal aktív hölgyeket akik nem riadnak vissza ha "véletlen szexbuliba" fordul át a dolog és még ilyen hozzáállású fiatal párokat is keresgélünk 18-35 életév között mivel 35-nél senki sem lesz idősebb!Női bi megengedett sőt....(lesz is rá igény smile ) ha szeretnél csatlakozni írj-írjatok!
Érdeklődni privátban!
Szóló pasikat köszönjük de nem keresünk!
Még mindig lenne hely szóval jelentkezzetek bátran aztán kiderül!
Szegeden tartandó szilveszteri házibuliba keresünk fiatal aktív hölgyeket akik nem riadnak vissza ha "véletlen szexbuliba" fordul át a dolog és még ilyen hozzáállású fiatal párokat is keresgélünk 18-35 életév között mivel 35-nél senki sem lesz idősebb!Női bi megengedett sőt....(lesz is rá igény smile ) ha szeretnél csatlakozni írj-írjatok!
Érdeklődni privátban!
Szóló pasikat köszönjük de nem keresünk!
Szimpatikus, inteligens párral " ismerkednénk" Pécsen a korosztályunkból ma és holnap este...priviben érdeklődj.
Sziasztok! Szívesen találkoznék akár már ma is hölggyel vagy párhoz csatlakoznék hetero alapon a hölgy maximális örömére, Pécsett vagy a közelben. Bár nem vagyok végzett masszőr, de annál szorgalmasabb és kitartóbb... beszéljünk privátban hátha egyeznek az elképzelések.
Holnap lány,vagy pár hertelenden? Szauna textilmentes!!
A héten jön valaki Harkányba a fürdőbe?
Duci Bi hölgy nagy cickokkal,aki kinyalná renesen,esetleg pár.Csak tel számos választ várunk
Kaposváron most hőlgy,pár?
Valaki most szopatna dombovar vsgy környeken?
Holnap hertelenden esetleg valaki?
Pasit keresünk ma estére hármas hancúrozásra. Adatlapot olvass,privátban jelentkezz,köszi!

Mostanában valaki? 28F Pècs
Hello! nagy, szőrősparkú fiatal Bi srác ma este? ( hely ma van! )
Sziasztok!
30-as srácként keresek Szekszárd és környékén alkalmi, vagy tartós hetero szexkapcsolatot (ha megvan a szimpátia, többről is lehet szó). Szeretem az orális szexet, az izgalmas helyszíneket, de nyitott vagyok az újdonságokra is. Utazni tudok, ha érdemes
Ha többre vagy kíváncsi, az adatlapomon megtalálsz mindent.
30-as srácként keresek Szekszárd és környékén alkalmi, vagy tartós hetero szexkapcsolatot (ha megvan a szimpátia, többről is lehet szó). Szeretem az orális szexet, az izgalmas helyszíneket, de nyitott vagyok az újdonságokra is. Utazni tudok, ha érdemes

Ha többre vagy kíváncsi, az adatlapomon megtalálsz mindent.
Somogy vármegyében szívesen ellátogatnék szilveszteri buliba...

Vágyaink megvalósítására (2 férfi+1 nő) keresünk elsősorban erre nyitott,hasonló korú házaspárt, esetleg nem független férfit, 40 év felett, reális és ésszerű távolságon belül.
Párral ismerkednénk..és találkoznánk..
Vágyaink megvalósítására (2 férfi+1 nő) keresünk elsősorban erre nyitott,hasonló korú házaspárt, esetleg nem független férfit, 40 év felett, reális és ésszerű távolságon belül.