Sziasztok! 30àn este keresnénk 3 pasit szőrtelen de vastag farokkal ami minimum 5cm vagy felette...45 éves korig bár párszor már kerestünk nyilván baromi sok a kamu gép és az utolsó pillanatban felszívodó....tudj és merj adni arcképes képet is... Hely megoldott
Van esetleg olyan hölgy vagy pár aki ismerkedne egy 39 éves kellően potens, nagy étvággyal és kellő szexkultúrával rendelkező pasival? Pécsen és környékén is mobilis vagyok.
39 éves potens pasi belefér az elképzeléseitekbe?
(Ez egy válasz Suhintó üzenetére (2022. 12. 28. szerda 18:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Kemény, nagyobb méretű potens csődört keresek kancámra
Ma éjjel valaki somogyban bulira.italt hozhatsz.
Pécsett ma, potens fiatal srác ( 30-ig ) , nagy intimmel, aki csatlakozna?
Nőt keresnék nagy befogadó készségel,jó nagy szőrös pinával logó csöcsökkel,szeresd ha ujjaznak őklőznek bimbó játék mind ezt az élvezetekért,kamuládák kiméljenek,privátba adj számot
Hétvégén Igalon diszkrét pár?
Pár vagy pasi hétvégén?Pécsen
Siófokon ma valaki egy közös maszti?
Marcali környékén bi párok, pasik?
Sziasztok!
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt..
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt..

Jó reggelt mindenkinem
Sziasztok!
Még mindig lenne hely szóval jelentkezzetek bátran aztán kiderül!
Szegeden tartandó szilveszteri házibuliba keresünk fiatal aktív hölgyeket akik nem riadnak vissza ha "véletlen szexbuliba" fordul át a dolog és még ilyen hozzáállású fiatal párokat is keresgélünk 18-35 életév között mivel 35-nél senki sem lesz idősebb!Női bi megengedett sőt....(lesz is rá igény smile ) ha szeretnél csatlakozni írj-írjatok!
Érdeklődni privátban!
Szóló pasikat köszönjük de nem keresünk!
Még mindig lenne hely szóval jelentkezzetek bátran aztán kiderül!
Szegeden tartandó szilveszteri házibuliba keresünk fiatal aktív hölgyeket akik nem riadnak vissza ha "véletlen szexbuliba" fordul át a dolog és még ilyen hozzáállású fiatal párokat is keresgélünk 18-35 életév között mivel 35-nél senki sem lesz idősebb!Női bi megengedett sőt....(lesz is rá igény smile ) ha szeretnél csatlakozni írj-írjatok!
Érdeklődni privátban!
Szóló pasikat köszönjük de nem keresünk!
Szimpatikus, inteligens párral " ismerkednénk" Pécsen a korosztályunkból ma és holnap este...priviben érdeklődj.
Sziasztok! Szívesen találkoznék akár már ma is hölggyel vagy párhoz csatlakoznék hetero alapon a hölgy maximális örömére, Pécsett vagy a közelben. Bár nem vagyok végzett masszőr, de annál szorgalmasabb és kitartóbb... beszéljünk privátban hátha egyeznek az elképzelések.
Holnap lány,vagy pár hertelenden? Szauna textilmentes!!
A héten jön valaki Harkányba a fürdőbe?
Duci Bi hölgy nagy cickokkal,aki kinyalná renesen,esetleg pár.Csak tel számos választ várunk
Kaposváron most hőlgy,pár?