Pécsen ma napkozben? Szopnék-nyelnék. Hely ok
Mai napra Bisex fiút, vagy párt keresnénk! Várjuk a leveleket.
Sziasztok!
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt..
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt..

Sportos 40 éves férfi Szekszárd környékén várja az ajánlatokat
Duci Bi nőt keresünk,kor alkat mindegy de lehet Idös pár ahol a papa már nullán áll...tel szám privátba
Olyan elhanyagolt lányt,nőt,asszonyt keresek akinek lelki társa és virtuális szex partnere lehetnék.Én egy 38 éves,nem független srác vagyok aki csak sodródik az árral.Amit konkrétan szeretnék,hogy Skype-on néha megbeszéljük egymás dolgait aztán pedig egy kiadós közös masztival kielégítsük egymást és meg adjuk a másiknak amit otthon nem kap meg.Ha magadra ismertél,írj bátran privát üzenetet,nem harapok!
Autós huncutságra párok ma délután?
Kaposváron szexet szerető lányt, nőt keresek kölcsönös kényeztetésre.
Boldog Új esztendőt kívánok
Boldog új évet mindenkinek

Somogy- Baranyában párhoz csatlakoznánk!
Pécsett ma este extra méret? Hely van!
Egyedül szilveszterező idősebb érett hölgyek jelentkezését várom. Tolna, Baranyában bárhol. Aki szeretné egy fiatal kemény fiút!
Boldog új évet kívánunk mindenkinek
Szilveszter este/éjjel diszkréten torkozlak, dughatsz Pécsen (kertváros).
Kedves Hölgyek, Párok !
Szexpartnert, szexpartnereket, netán barátokat keresek a jövő évre Pécs közvetlen vonzáskörzetéből. Kérlek Titeket, akit érdekelnék, olvassa el az adatlapom, és keressen levélben.
Köszönöm !
Szexpartnert, szexpartnereket, netán barátokat keresek a jövő évre Pécs közvetlen vonzáskörzetéből. Kérlek Titeket, akit érdekelnék, olvassa el az adatlapom, és keressen levélben.
Köszönöm !
Hétfőn délelőtt menne valaki Szekszárdon a Csörge tóhoz? Szívesen meglesném
Ma szexbuli baranyában??pár vagy pasi?
Igali fürdőben,feleség,asszony akinek lenne kedve huncutkodni?
sziasztok holnap párhoz csatlakoznék 3adiknak vagy szilveszteri szexbuliba Zala Vas Somogy megyébe utazni tudok privibe lehet keresni