Sziasztok! Ismerkednék egy olyan párral akiket izgatja ha kukkolják a természet lágy ölén elhagyatott helyen erdőszélben szívesen kalandoznék csatlakoznék Balaton déli partjáról 30 as diszkrét kedves pasi vagyok
Szekszárdon, ma este, feleség előtt férjet, barátnő előtt barátot leszopnék a kamionomban.
Találkoznék nyitott gondolkodású,laza jófej heteró úrral,fiúval aki szívesen megnézné velem ex barátnőm amatőr szexfilmjét.Ígérgetők elfoglaltak kerüljenek.Csak olyan írjon aki valóban el is akar jönni!Fiatal igényes srác vagyok!
PESTMEGYE!elérhetőséget írj!Szállás megoldható!
PESTMEGYE!elérhetőséget írj!Szállás megoldható!
Útitársat , útitársakat keresünk pénteki Tiktak látogatáshoz..

Balatonlelle környékén most hölgy vagy pár egy gyors talira?
Útitársat , útitársakat keresünk pénteki Tiktak látogatáshoz..

Szia lenne kedvetek találkozni??
(Ez egy válasz Lidi75 üzenetére (2023. 01. 29. vasárnap 22:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 29. vasárnap 22:35

Kedd (01.31) délutánra igényes, potens pasit keresünk, a többi privátban
Kaposvári "szemtelen" masszőr a nejemnek. Igazi masszőrt tudtok ajánlani?
Kedd (01.31) délutánra igényes, potens pasit keresünk, a többi privátban
Vannak itt valós párok akik találkozni is akarnak!!
Szuper
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 27. péntek 13:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 27. péntek 13:04

Törölt felhasználó (4695654)
VIP

Én benne vagyok ☺️ Szóval akkor jövő héten keresnénk egy igényes hölgyet, hely Balatonmárián megoldott.
Pécs és környékén valaki(k)?
Sziasztok! Keszthely-Balatonmária környéken keresnék egy igényes hölgyet vagy párt.
Éjszakára csatlakoznék párhoz, hölgyhöz közös örömszerzés céljából...
Keressetek bizalommal... Inkább Tolna megye és környéke.

Fogadni tudó pár ma este?
Siófokon 20:00 környékén keresek egy srácot közös masztizashoz.
Somogyból lenne kedve huncutkodni párnak, független hölgynek (velem)???

Punciba élvezést diszkréten vállalok akár hosszú távon is, akár következményével is, tehát igen, akár babát is csinálok megbeszélés alapján. Lányok, párok, leszbikus párok, írjatok!
Sziasztok!
Jövő héten szívesen ismerkednék hölgyekkel párokkal. Marcali környékén!
Jövő héten szívesen ismerkednék hölgyekkel párokkal. Marcali környékén!
Vágyaink megvalósítására (2 férfi+1 nő) keresünk elsősorban erre nyitott,hasonló korú házaspárt, esetleg nem független férfit, 40 év felett, reális és ésszerű távolságon belül.