Fogadni tudó pár ma este?
Balatonmária-Keszthely környéken igényes hölgyet keresnék a héten…
Hali
(Ez egy válasz Kaland00 üzenetére (2023. 02. 05. vasárnap 10:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 05. vasárnap 10:34

Sziasztok.Holnap kb déltől Siófok környékén nő vagy pár akinek lenne kedve talizni velem az írjon

60-as férfi partnert, partnereket keres Kaposvárról, környékéről.
Nyitott, tapasztalt, toleráns vagyok.
Nyitott, tapasztalt, toleráns vagyok.
Csatlakoznék hozzad ha lehet
Két pasi keres hölgyet
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 06. hétfő 07:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 06. hétfő 07:25

Törölt felhasználó (4695654)
VIP

Sziasztok! Balatonmária-Marcali környékén keresnék egy igényes hölgyet. Hely megoldott.
Pécsen és környékén ma valaki(k) napközben?
Sziasztok! Balatonmária-Marcali környékén keresnék egy igényes hölgyet. Hely megoldott.
Sziasztok.Mai nap Zamárdi Siófok környekén nő vagy pár akinek lenne kede talizni?
Sziasztok!Magányos vagy elhanyagolt lány,nő,asszony barátja virtuális társa lennék.Hiányzik valami otthon esetleg elfojtott vágyaid kiélnéd kamerába?Én hasonló cipőben járok,vannak dolgok amiket nem kapok meg itthon és szeretném valakivel tabuk nélkül megosztani.Ha felkeltettem érdeklődésed és magadra ismersz,írj privát üzenetet.Én 38 éves nem független normális srác vagyok.Diszkréció természetesen adott és elvárt.
Sziasztok!
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt.
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt.

Sziasztok!
Pároknak Pécsen a Mecsekoldalon találkahelyet tudok biztosítani! Esetlegesen infraszauna,jakuzzi használattal .Igény és szimpátia esetén akár résztvevőként is beszállok.
Keress privátba.
Pároknak Pécsen a Mecsekoldalon találkahelyet tudok biztosítani! Esetlegesen infraszauna,jakuzzi használattal .Igény és szimpátia esetén akár résztvevőként is beszállok.
Keress privátba.
Sziasztok!
Február 18.-án szombaton Kaposváron swinger házibulit rendezek. Párok, lányok, korlátozott számban fiúk jelentkezését várom. Fiúk száma az igények szerint lesz alakítva. Azok a fiúk jelentkezzenek, akik előtte vállalják a face controlt. Belvárosban, igényes helyszínen lesz a buli, jó parkolási lehetőséggel. Korlátozott számban itt alvásra van lehetőség. Remélem sikerül egy olyan összejövetelt összehozni, ahol mindenki jól érzi magát. Kérem, privátban jelentkezzetek.
Február 18.-án szombaton Kaposváron swinger házibulit rendezek. Párok, lányok, korlátozott számban fiúk jelentkezését várom. Fiúk száma az igények szerint lesz alakítva. Azok a fiúk jelentkezzenek, akik előtte vállalják a face controlt. Belvárosban, igényes helyszínen lesz a buli, jó parkolási lehetőséggel. Korlátozott számban itt alvásra van lehetőség. Remélem sikerül egy olyan összejövetelt összehozni, ahol mindenki jól érzi magát. Kérem, privátban jelentkezzetek.
Sziasztok hétköznap esti kellemes órákra Somogyból ismerkednék párral kellemes időtöltéshez diszkrét kedves pasi vagyok!
Dombóváron ma szopnék. Hely van de utazni is tudok.
Sziasztok! Jövő hét szombat estére keresek párt illetve lányt akik szívesen vennék egy ápolt, intelligens, többesben tapasztalt pasi társaságát.
valaki szopatni somogyban ?
Sziasztok
lehet csatlakozni valakihez harmadiknak??

Ma este masszírozni tudó pasi?
Véletlen?
Véletlen?

Sziasztok.Holnap kb déltől Siófok környékén nő vagy pár akinek lenne kedve talizni velem az írjon

Valaki siófok környékén?