Sziasztok!
Diszkrét szexre keresek hölgyet vagy párt!
Utazni tudok!
Diszkrét szexre keresek hölgyet vagy párt!
Utazni tudok!
19 óra körül keresek kalandot Pécsen. Kocsival leszek
Sziasztok!
Ma este 18 óra körül, közös faszverés autóban, a Mecseken? Privátban keress!
Ma este 18 óra körül, közös faszverés autóban, a Mecseken? Privátban keress!
Pécsen ma valaki(k)?
Somogy megyében keresek olyan szexhavert akivel lehetne közösen kurvázni és hetero alapon csajokat kényeztetni.
Napközben inkább délelőtt.
Napközben inkább délelőtt.
Sziasztok!
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt.
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt.

Sziasztok. Holnap, azaz szerdán délután este fele Siófok környékén leszek átutazóban. Hölgyet vagy párt keresek kalandra. Privát üzenetet várok.
Sziasztok! Holnap Balaton déli partjáról ismerkednék párral kellemes időtöltéshez délutáni órákba
Sziasztok baranyában keresek esti órákban bi passzívkent kalandot, hölgyek és urak személyében is. Helyem nincs utazni tudok vagy kocsimba.

Pécsen ma napközben valaki(k)?
70+párnak hölgynek segitenék szexárdon és környékén .Privátban keressetek szép napot mindenkinek
Sziasztok!
Holnap a hévízi kifolyónál lenne kedve valakinek fürdeni?
Csak privátban kérek válaszokat!
Holnap a hévízi kifolyónál lenne kedve valakinek fürdeni?
Csak privátban kérek válaszokat!
Sziasztok, hármasra nyitott párral ismerkednék a déldunántúli régióban.
Mecseknádasdon ma estére partnert keresek
Fonyód valaki?
Szekszárd környékén valaki esetleg?
Pécs és környékèn ma valaki(k)?
Sziasztok idősebb párok, hölgyekel találkoznék. Van itt valaki ??
Holnap valaki/valakik Siófokon,vagy a közelben?