Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Vágyaink megvalósítására (2 férfi+1 nő) keresünk elsősorban erre nyitott,hasonló korú házaspárt, esetleg nem független férfit, 40 év felett, reális és ésszerű távolságon belül.
Sziasztok!Pasi ma este Marcali és környéke?Mi 38/42 éves pár,telt hölgytaggal!Akit keresünk 35-45eves kor között, átlagos testalkattal!
Holnap valaki/valakik Siófokon,vagy a közelben?
Sziasztok idősebb párok, hölgyekel találkoznék. Van itt valaki ??
Pécs és környékèn ma valaki(k)?
Szekszárd környékén valaki esetleg?
Fonyód valaki?
Mecseknádasdon ma estére partnert keresek
Sziasztok, hármasra nyitott párral ismerkednék a déldunántúli régióban.
Sziasztok!
Holnap a hévízi kifolyónál lenne kedve valakinek fürdeni?
Csak privátban kérek válaszokat!
Holnap a hévízi kifolyónál lenne kedve valakinek fürdeni?
Csak privátban kérek válaszokat!
70+párnak hölgynek segitenék szexárdon és környékén .Privátban keressetek szép napot mindenkinek
Pécsen ma napközben valaki(k)?

Sziasztok baranyában keresek esti órákban bi passzívkent kalandot, hölgyek és urak személyében is. Helyem nincs utazni tudok vagy kocsimba.
Sziasztok! Holnap Balaton déli partjáról ismerkednék párral kellemes időtöltéshez délutáni órákba
Sziasztok. Holnap, azaz szerdán délután este fele Siófok környékén leszek átutazóban. Hölgyet vagy párt keresek kalandra. Privát üzenetet várok.
Sziasztok!
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt.
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt.

Somogy megyében keresek olyan szexhavert akivel lehetne közösen kurvázni és hetero alapon csajokat kényeztetni.
Napközben inkább délelőtt.
Napközben inkább délelőtt.
Pécsen ma valaki(k)?