Pécs és környékén keresek idősebb hölgyet,párt ma napközben.
Dég környéken valaki?
Sziasztok!
40 éves (fiatalos) biszex passzív srácként keresek nálam idősebb, férfias, aktív férfit, vagy ilyen férfi tagú párt. A cél emberileg normális, szimpátián alapuló tartós szex-kapcsolat kialakítása.
Nincs konkrét elvárások fizikailag. Legyél intelligens, “normális”, férfias. Kaposvár és ésszerű távolság. Utazni is tudok, de lehetőleg jó lenne nálam találkozni.
Üzenet módosítása
40 éves (fiatalos) biszex passzív srácként keresek nálam idősebb, férfias, aktív férfit, vagy ilyen férfi tagú párt. A cél emberileg normális, szimpátián alapuló tartós szex-kapcsolat kialakítása.
Nincs konkrét elvárások fizikailag. Legyél intelligens, “normális”, férfias. Kaposvár és ésszerű távolság. Utazni is tudok, de lehetőleg jó lenne nálam találkozni.
Üzenet módosítása
Baranyábol keresnék alacsony nővésű nőket kor alkat mindegy...100-140 ig.Nem független is...
Busójárás idején Mohács és környéke párokhoz csatlakoznék hetero alapon.
Sziasztok kerestek mög partnert?üdv
(Ez egy válasz Lidi75 üzenetére (2023. 02. 16. csütörtök 07:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 16. csütörtök 07:46

Ma estére (02.16.) 60 éves barátnőnk mellé keresünk plusz egy pasit. Utazni tudj, a többi privátban
Sziasztok írtam pmet
(Ez egy válasz Lidi75 üzenetére (2023. 02. 16. csütörtök 07:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Ma estére (02.16.) 60 éves barátnőnk mellé keresünk plusz egy pasit. Utazni tudj, a többi privátban
Szép napot. Vki strapon, fisting?
Szia. Érdekelne a dolog beszéljünk privatban.

Tamási környékén nő esetleg pár társaságát keresem!

Sziasztok siòfok ès környèkèröl keresnèk hölgyet vagy pàrt
Sziasztok!
Diszkrét szexre keresek hölgyet vagy párt!
Utazni tudok!
Diszkrét szexre keresek hölgyet vagy párt!
Utazni tudok!
19 óra körül keresek kalandot Pécsen. Kocsival leszek
Sziasztok!
Ma este 18 óra körül, közös faszverés autóban, a Mecseken? Privátban keress!
Ma este 18 óra körül, közös faszverés autóban, a Mecseken? Privátban keress!
Pécsen ma valaki(k)?
Somogy megyében keresek olyan szexhavert akivel lehetne közösen kurvázni és hetero alapon csajokat kényeztetni.
Napközben inkább délelőtt.
Napközben inkább délelőtt.
Sziasztok!
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt.
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt.

Sziasztok. Holnap, azaz szerdán délután este fele Siófok környékén leszek átutazóban. Hölgyet vagy párt keresek kalandra. Privát üzenetet várok.
Sziasztok! Holnap Balaton déli partjáról ismerkednék párral kellemes időtöltéshez délutáni órákba