Sziasztok. Esti órákban kalandoznék baranya megyében, holgyek es aktiv urak jelentkezését várom. Akár csak egy egyoldalú oralra is.
Marcius 12-18 között Pécsen tartózkodom. Egyenlőre nem foglaltam szállást. Valakinél esetleg egy pár napos szex kaland ?
Sziasztok!
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt.
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt.

valaki siófok környékén?
Marcali környékén 2 bi pasi megnézne srácot, pasit maszti közben vagy beszállnánk bi párokhoz.
Sziasztok!
Kaposvár és környékén ismerkednék hölggyel vagy párral.
Helyem sajnos nincs az utazás nem gond.
Kaposvár és környékén ismerkednék hölggyel vagy párral.
Helyem sajnos nincs az utazás nem gond.
Sziasztok! Van itt olyan nő vagy pár, akik busójárás idején a Szent János hotelben száll meg ? Irjon privit
Kivel?
(Ez egy válasz Bennevagyok45 üzenetére (2023. 02. 17. péntek 08:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 17. péntek 08:04

Kilátogatunk Szekszárdra a Csörge tóhoz dél felé. Csatlakozna más is?
Kilátogatunk Szekszárdra a Csörge tóhoz dél felé. Csatlakozna más is?
Sziasztok!
Lányt,párt keresnék diszkrét,de állandó szexkapcsolatra!
Utazni tudok!
Lányt,párt keresnék diszkrét,de állandó szexkapcsolatra!
Utazni tudok!
Pécs és környékén keresek idősebb hölgyet,párt ma napközben.
Dég környéken valaki?
Sziasztok!
40 éves (fiatalos) biszex passzív srácként keresek nálam idősebb, férfias, aktív férfit, vagy ilyen férfi tagú párt. A cél emberileg normális, szimpátián alapuló tartós szex-kapcsolat kialakítása.
Nincs konkrét elvárások fizikailag. Legyél intelligens, “normális”, férfias. Kaposvár és ésszerű távolság. Utazni is tudok, de lehetőleg jó lenne nálam találkozni.
Üzenet módosítása
40 éves (fiatalos) biszex passzív srácként keresek nálam idősebb, férfias, aktív férfit, vagy ilyen férfi tagú párt. A cél emberileg normális, szimpátián alapuló tartós szex-kapcsolat kialakítása.
Nincs konkrét elvárások fizikailag. Legyél intelligens, “normális”, férfias. Kaposvár és ésszerű távolság. Utazni is tudok, de lehetőleg jó lenne nálam találkozni.
Üzenet módosítása
Baranyábol keresnék alacsony nővésű nőket kor alkat mindegy...100-140 ig.Nem független is...
Busójárás idején Mohács és környéke párokhoz csatlakoznék hetero alapon.
Sziasztok kerestek mög partnert?üdv
(Ez egy válasz Lidi75 üzenetére (2023. 02. 16. csütörtök 07:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 16. csütörtök 07:46

Ma estére (02.16.) 60 éves barátnőnk mellé keresünk plusz egy pasit. Utazni tudj, a többi privátban
Sziasztok írtam pmet
(Ez egy válasz Lidi75 üzenetére (2023. 02. 16. csütörtök 07:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Ma estére (02.16.) 60 éves barátnőnk mellé keresünk plusz egy pasit. Utazni tudj, a többi privátban
Szép napot. Vki strapon, fisting?
Szia. Érdekelne a dolog beszéljünk privatban.

Tamási környékén nő esetleg pár társaságát keresem!