Sziasztok. Vasárnapra keresünk hellyel rendelkező párt. Mi 30as pár vagyunk.
Baranyábol keresnék egy fiatal lányt,aki szereti ha alaposan kinyalják.Privátba szám kell
Szerdán napközben,kellemes hölgy vagy pár,aki partnert keres Pècsen hetero alapon?
Volt jelentkező?

Marcali környékén bisex párt, nőt keres 2 bi pasi.
Sziasztok!
40 éves (fiatalos) biszex passzív srácként keresek nálam idősebb, férfias, aktív férfit, vagy ilyen férfi tagú párt. A cél emberileg normális, szimpátián alapuló tartós szex-kapcsolat kialakítása.
Nincs konkrét elvárásom fizikailag. Legyél intelligens, “normális”, férfias. Kaposvár és ésszerű távolság. Utazni is tudok, de lehetőleg jó lenne nálam találkozni.
40 éves (fiatalos) biszex passzív srácként keresek nálam idősebb, férfias, aktív férfit, vagy ilyen férfi tagú párt. A cél emberileg normális, szimpátián alapuló tartós szex-kapcsolat kialakítása.
Nincs konkrét elvárásom fizikailag. Legyél intelligens, “normális”, férfias. Kaposvár és ésszerű távolság. Utazni is tudok, de lehetőleg jó lenne nálam találkozni.
Sziasztok.
Balaton deli part környekén keresnék egy srácot akivel össze tudunk állni és közössen keresni lányokat párokat és tudna helyet is biztosítani a találkozóra.
Most is lenne egy pár aki csak így találkozna ahol több pasi is van.
Várom a leveleket.
Balaton deli part környekén keresnék egy srácot akivel össze tudunk állni és közössen keresni lányokat párokat és tudna helyet is biztosítani a találkozóra.
Most is lenne egy pár aki csak így találkozna ahol több pasi is van.
Várom a leveleket.
Pécsen ma délután valaki(k)?
Sziasztok! Pécs környékén ma valaki/k?
Baranya megye ,párokat,nöt keresek minden jóra akik mernek is találkozni ,kor alkat nem számít!
Mohács és környéke sub nőt keresek....
Pécs! Idősebb hölgyet vagy esetleg párt keresek barátság extrákal,de bármit meghalgatok...Irjatok...
Biszex pasikat szopnák
Harkány-Siklós
Harkány-Siklós

lányt keresek diszkrét de akár rendszeres szexre!
Utazni tudok,normális kereteken belül!
Adatlapon email is van!!!
Utazni tudok,normális kereteken belül!
Adatlapon email is van!!!
Sziasztok délutáni órákban ismerkednék párral Balaton déli partjáról szívesen kukkolnék izgatja a fantáziám
Sziasztok. Esti órákban kalandoznék baranya megyében, holgyek es aktiv urak jelentkezését várom. Akár csak egy egyoldalú oralra is.
Marcius 12-18 között Pécsen tartózkodom. Egyenlőre nem foglaltam szállást. Valakinél esetleg egy pár napos szex kaland ?
Sziasztok!
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt.
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt.

valaki siófok környékén?