Pécsen ma délután valaki(k)?
Sziasztok! Pécs környékén ma valaki/k?
Baranya megye ,párokat,nöt keresek minden jóra akik mernek is találkozni ,kor alkat nem számít!
Mohács és környéke sub nőt keresek....
Pécs! Idősebb hölgyet vagy esetleg párt keresek barátság extrákal,de bármit meghalgatok...Irjatok...
Biszex pasikat szopnák
Harkány-Siklós
Harkány-Siklós

lányt keresek diszkrét de akár rendszeres szexre!
Utazni tudok,normális kereteken belül!
Adatlapon email is van!!!
Utazni tudok,normális kereteken belül!
Adatlapon email is van!!!
Sziasztok délutáni órákban ismerkednék párral Balaton déli partjáról szívesen kukkolnék izgatja a fantáziám
Sziasztok. Esti órákban kalandoznék baranya megyében, holgyek es aktiv urak jelentkezését várom. Akár csak egy egyoldalú oralra is.
Marcius 12-18 között Pécsen tartózkodom. Egyenlőre nem foglaltam szállást. Valakinél esetleg egy pár napos szex kaland ?
Sziasztok!
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt.
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt.

valaki siófok környékén?
Marcali környékén 2 bi pasi megnézne srácot, pasit maszti közben vagy beszállnánk bi párokhoz.
Sziasztok!
Kaposvár és környékén ismerkednék hölggyel vagy párral.
Helyem sajnos nincs az utazás nem gond.
Kaposvár és környékén ismerkednék hölggyel vagy párral.
Helyem sajnos nincs az utazás nem gond.
Sziasztok! Van itt olyan nő vagy pár, akik busójárás idején a Szent János hotelben száll meg ? Irjon privit
Kivel?
(Ez egy válasz Bennevagyok45 üzenetére (2023. 02. 17. péntek 08:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 17. péntek 08:04

Kilátogatunk Szekszárdra a Csörge tóhoz dél felé. Csatlakozna más is?
Kilátogatunk Szekszárdra a Csörge tóhoz dél felé. Csatlakozna más is?
Sziasztok!
Lányt,párt keresnék diszkrét,de állandó szexkapcsolatra!
Utazni tudok!
Lányt,párt keresnék diszkrét,de állandó szexkapcsolatra!
Utazni tudok!
Pécs és környékén keresek idősebb hölgyet,párt ma napközben.