Sziasztok !
Szekszárdi diszkrét 35-60 év közötti pár házaspár hölgy akik ismerkednének találkoznának diszkrét kapcsolatra ? Választ privát üzenetben várom .
Szekszárdi diszkrét 35-60 év közötti pár házaspár hölgy akik ismerkednének találkoznának diszkrét kapcsolatra ? Választ privát üzenetben várom .
Ma eset éjjel valak párhoz?Somogy Kvár
Baranya megyei hölgyek párok jelentkezését várom,kortol alkattol függetlenül...
Ma este Kaposváron feleség előtt férjet, barátnő előtt barátot leszopnék.
Sziasztok, Pècsen tudok helyet biztosítani kukkolásèrt, igèny ès szimpátia esetèn csatlakozással.
Sziasztok! Késő délután kocsiban masztizok Pécsen. Kukkolót, segítőt keresek hetero alapon. Részletek privátban.
Marcali környékén?
Kukkolásért cserébe búvóhelyet adok Szekszárdon
Sziasztok!
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt.
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt.
Sziasztok!
Holnap napközben lenne kedve valakinek találkozni Keszthely-Kaposvár környékén?
Lányok, fiúk?
Válaszokat privát üzenetben kérem!
Köszi!
Holnap napközben lenne kedve valakinek találkozni Keszthely-Kaposvár környékén?
Lányok, fiúk?
Válaszokat privát üzenetben kérem!
Köszi!
Sziasztok.
Ma/most ráérő lányok, párok akik találkoznanak is???
Kaposváron és a környéken?
Ma/most ráérő lányok, párok akik találkoznanak is???
Kaposváron és a környéken?
Pécsen vagy környékén csaj vagy pár bármely napon! Fogadni, utazni is tudok. Üzi privátba!
Jó reggelt
Meglévő partnereim mellé keresek hetero vastagabb mérettel megáldott férfit. Kizárólag nem dohányzót 40 éves korig. Nem az ország másik végéböl.
Lányok párok játszótársa lennék bármelyik este vagy késődélután. Pécs és vonzáskörzetében!!
Sziasztok!
Siófokon,Azúr Hotelben pár,esetleg hölgy?
Hétvégéig itt vagyok...
Siófokon,Azúr Hotelben pár,esetleg hölgy?
Hétvégéig itt vagyok...
Mohácsi férfi sublányt keres. Mohács és környéke
Marcali környékén?
Sziasztok! Ma délután 5 körül Pécsen kocsiban kiverem. Kukkolót, segítőt keresek hetero alapon. Részletek privátban
Sziasztok!
Paks környékén tényleg nincs senki aki .....
Paks környékén tényleg nincs senki aki .....