Sziasztok!
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni... 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni... 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Sziasztok! Hetero alapon, sportos, igényes, tapasztalattal rendelkező, potens 40-es pasiként csatlakoznék párokhoz a hölgy örömére akár fiatalabb, akár idősebb korosztályból.
Sziasztok!
Írjatok egy levelet..szívesen ismerkedem
H (Ez egy válasz Alkalmipecs üzenetére (2023. 03. 11. szombat 15:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 11. szombat 15:48
Írjatok egy levelet..szívesen ismerkedem
H (Ez egy válasz Alkalmipecs üzenetére (2023. 03. 11. szombat 15:48), amit ide kattintva olvashatsz)

Pecs környéki pártként keressük : nők ,férfiak, és párok jelentkezését is mindenki mindenki örömére alapon . Diszkréció adott és elvárt

Sziasztok.
Kaposváron lanyok, párok ?
Kaposváron lanyok, párok ?
Hali valaki szopni vagy szopatni?
Sziasztok !
Ma esti kalandozáshoz nyitott 35-60 év közötti Szekszárdi párral házaspárral hölggyel találkoznék ismerkednék . Jelentkezésed privát várom.
Ma esti kalandozáshoz nyitott 35-60 év közötti Szekszárdi párral házaspárral hölggyel találkoznék ismerkednék . Jelentkezésed privát várom.
ismerkedni szeretnék olyan párral nővel aki szokott Bük fürdőbe a textilmentes fürdöbe járni vagy balatonberénybe a nudista strandra privibe lehet írni nyugodtan
Pécsen ma délután valaki(k)?
sziasztok párokat keresek ma éjjelre egy jó szexpartira helyem van veszprém megyében írj
Vasárnap délután vagy este bi hölgy tagú párral találkoznánk (a részletek privátban)
Szivesen csatlakoznék ha gondoljátok...
(Ez egy válasz gaborz024 üzenetére (2023. 03. 10. péntek 10:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Ha szimpi vagyok beszéljünk.
(Ez egy válasz gaborz024 üzenetére (2023. 03. 10. péntek 10:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Pecs környéki pártként keressük : nők ,férfiak, és párok jelentkezését is mindenki mindenki örömére alapon . Diszkréció adott és elvárt

Pécsen vagy környékén ma pasi? Hoki, orál érdekel.
Sziasztok, szívesen fogadok ápolt,kulturált párt ma este, lányt, not is...Ápolt jóképű pasi vagyok ...
Vágyaink megvalósítására (2 férfi+1 nő) keresünk elsősorban erre nyitott,hasonló korú házaspárt, esetleg nem független férfit, 40 év felett, reális és ésszerű távolságon belül.
valaki siófok környékén?
Pécsen bizonyos feltételekkel kukkolható lenne ahogy szexelek a szabadban. Részletek privát üzenetben.
Sziasztok !
Ma estére Szekszárdi 35-60 közötti nyitott pár házaspár hölgy jelentkezését várom kellemes találkozáshoz ismerkedéshez. Üzenetet privátba várok.
Ma estére Szekszárdi 35-60 közötti nyitott pár házaspár hölgy jelentkezését várom kellemes találkozáshoz ismerkedéshez. Üzenetet privátba várok.
Szombat délutan kaposváron cumiznék. Ha jó a farkad izgalmas folytatasa is lehet