Keresünk hölgy tagunk részére masszőrt erotikus masszázsra, kellemes befejezéssel. Elsősorban olyat, aki végzett masszőr. Mivel már csalódtunk érkező vendégben, a hölgynek van kritériuma. Jóképű, minimum 180 cm magas, sportos alkatú, átlagos méretű, pasi jöhet csak szóba. Túlsúly, extra méret kizáró ok. Részletek privátban.
Pécsen ma valaki(k) napközben?
Sziasztok! Vasárnap napközben Szekszárdon valaki egy kis bi kalandra....?
Sziasztok 50es pasi Csütortökön délután este párokhoz csatlakozna tabuk nélkül min3unk örömére Pécsen
Pécsen keresek Tőlteni való galambot korod alkatod mindegy...Privátba tel megadásával
Biszex párt, női rucis passzivat keresek Fonyód környékén.
Péntekig bármilyen napszakban elérhető vagyok
Péntekig bármilyen napszakban elérhető vagyok
Pécsen ma valaki(k) napközben?
Baja Pécs vonalon autós kaland....?
Sziasztok! Átlagos párokat keresünk normál testalkattal nem vagyunk egy Barbie és Ken de a szexben igenis jók vagyunk és ez a lényeg. Nem szerelmet keresünk. Ha magatokra ismertek várjuk leveletek.
Hello. Párral ismerkednék! Képcsere viberen! Kedveség,igényeség elvárt!
50es pasi holnap délután este parokhoz csatlakozna tabuk nélkül min3unk örömére Pécsen
Vicc ez oldal rám írnak egy 3masra van e kedvem utána meg semmi reakció mi a tököm van itt szégyen
Írtam!
(Ez egy válasz Imadnivalopicsa üzenetére (2023. 03. 19. vasárnap 20:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 19. vasárnap 20:57

Sziasztok holnara vagy kedd estére keresünk egy férfi beszálot.Üzenetbe várjuk rövid be mutatkozást telefon számmal.35 év felett...Fontos hogy utazni tudj.További szép estét minndenkinek.
Pécsen most valaki(k)?
Szombaton hölgy,pár,aki talákozna velem egy laza kalandra?Aki mer az nyer!

Holnap ráérő Nőt keresek extra nagy mellekel Idősebb előny,de lehet pár vagy fiatal
Irtam
(Ez egy válasz Imadnivalopicsa üzenetére (2023. 03. 19. vasárnap 20:57), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok holnara vagy kedd estére keresünk egy férfi beszálot.Üzenetbe várjuk rövid be mutatkozást telefon számmal.35 év felett...Fontos hogy utazni tudj.További szép estét minndenkinek.
Sziasztok!
Ma napközben egy kis rosszalkodás?
Ma napközben egy kis rosszalkodás?
Sziasztok!
Párral ismerkednék komolyan.Normális,megbízható és valós pasi vagyok.
Párral ismerkednék komolyan.Normális,megbízható és valós pasi vagyok.
Szia irtam