Sziasztok
Keresek egy Párt akihez csatlakozhatok
Szép hétvégét

Keresek egy Párt akihez csatlakozhatok

Szép hétvégét
Sziasztok!Én egy 37 éves férfi vagyok, kék szem, 180 magas, 90 kiló, sok tettoo, helyem van Várpalotán de bizonyos távon tudok utazni!Akit/akiket keresek lány, pár, minden érdekel helyem is van!
Sziasztok! Lányok Szekszárdon vagy a környéken?
Holnap, szombaton jön valaki Hertelendre?
Villány környékén esetleg lány, hölgy, pár?
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkednék, akik számára izgató, ha valaki szex közben nézi őket.. Helyzettől függ, ha úgy alakul, be is szállhatok...
52/180/80, független, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok..
Párokkal szeretnék ismerkednék, akik számára izgató, ha valaki szex közben nézi őket.. Helyzettől függ, ha úgy alakul, be is szállhatok...
Sziasztok! Hétvégére párt keresünk női bi, férfi hetero alapon fogadni tudunk! Lányos játék, 4-es gabalyodas, párcsere az elképzelés! Illetve ha úgy adódik külön is csatlakozunk akár párok hoz ezt még nem próbáltuk de érdekel minket.
Keszthely-Marcali között bi párokkal, pasikkal, nőkkel ismerkedne 2 bi pasi.
Pécsi fiatal lányt keresek rendszeres nyalásra duci kövér nem független is.De bárki irhat akit érdekel valamijen felálás
Sziasztok holnapi nap Pécsen és környékén keresnék elhanyagolt hölgyet. Imádok kényeztetni minden megbeszélés tárgya. Kb 13 órától már jó lenne
Pécs és környékén valaki??
Vidám, jó fej szexpajtásaimat keresem lányok, párok személyében lehetőleg hosszabb távra. Masszázst és (normál vagy erotikus, stb.) fényképezést, videózást is vállalok, illetve közös tartalomgyártáshoz is keresek partnereket.
Sziasztok! Párokkal ismerkednénk!
Mohácsi nő,pár heteró alapon?
Pécsen most valaki(k)?
Ápolt,igényes diszkrét pasiként párokhoz csatlakoznék hölgy örömére kényeztetnék Pécs és környékén!
Akár ma este nálam? Sziasztok..! Lánnyal vagy hetero párral ismerkednék laza szexkapcsolat cêljából ahol a hölgy bírná több órán át a szeretkezést!!! Utazni és fogadni is tudok! Kamusok, melegek ,kép gyűjtögetők kíméljenek! Üzenet privátba!!!!!!!
Párokkal ismerkednék baranya előnyben, kor alkat nem számít!!
Hölgyek?!
Sziasztok!