Pécsen ma napközben valaki(k)?
Sziasztok. Fiatal pár keres mindenki örömére egy kalandos találkozó keretein belül bi féfit illetve bi hölgyet esetleg párt.
Utazni megbeszélés alapján tudunk,bár szívesebben fogadunk . Mi 21(L) és 25 (F ) vagyunk .
Várunk téged/titeket!
Utazni megbeszélés alapján tudunk,bár szívesebben fogadunk . Mi 21(L) és 25 (F ) vagyunk .
Várunk téged/titeket!
Lánnyal vagy hetero párral ismerkednék laza szexkapcsolat cêljából ahol a hölgy imádja a rengeteg nektárt és bírná több órán át a szeretkezést!!! Utazni és fogadni is tudok! Üzenet privátba!!!!!!!
Sziasztok!
Holnap napközben hölgyet vagy párt keresek Marcaliban és környékén!
Holnap napközben hölgyet vagy párt keresek Marcaliban és környékén!
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkednék, akik számára izgató, ha valaki szex közben nézi őket.. Helyzettől függ, ha úgy alakul, be is szállhatok...
52/180/80, független, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok..
Párokkal szeretnék ismerkednék, akik számára izgató, ha valaki szex közben nézi őket.. Helyzettől függ, ha úgy alakul, be is szállhatok...
Hölgyek?!
Párokkal ismerkednék baranya előnyben, kor alkat nem számít!!
Akár ma este nálam? Sziasztok..! Lánnyal vagy hetero párral ismerkednék laza szexkapcsolat cêljából ahol a hölgy bírná több órán át a szeretkezést!!! Utazni és fogadni is tudok! Kamusok, melegek ,kép gyűjtögetők kíméljenek! Üzenet privátba!!!!!!!
Ápolt,igényes diszkrét pasiként párokhoz csatlakoznék hölgy örömére kényeztetnék Pécs és környékén!
Pécsen most valaki(k)?
Mohácsi nő,pár heteró alapon?
Sziasztok! Párokkal ismerkednénk!
Vidám, jó fej szexpajtásaimat keresem lányok, párok személyében lehetőleg hosszabb távra. Masszázst és (normál vagy erotikus, stb.) fényképezést, videózást is vállalok, illetve közös tartalomgyártáshoz is keresek partnereket.
Pécs és környékén valaki??
Sziasztok holnapi nap Pécsen és környékén keresnék elhanyagolt hölgyet. Imádok kényeztetni minden megbeszélés tárgya. Kb 13 órától már jó lenne
Pécsi fiatal lányt keresek rendszeres nyalásra duci kövér nem független is.De bárki irhat akit érdekel valamijen felálás
Keszthely-Marcali között bi párokkal, pasikkal, nőkkel ismerkedne 2 bi pasi.
Sziasztok! Hétvégére párt keresünk női bi, férfi hetero alapon fogadni tudunk! Lányos játék, 4-es gabalyodas, párcsere az elképzelés! Illetve ha úgy adódik külön is csatlakozunk akár párok hoz ezt még nem próbáltuk de érdekel minket.
Sziasztok!
Villány környékén esetleg lány, hölgy, pár?