Irtam
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 17. hétfő 16:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 17. hétfő 16:54
Törölt felhasználó (4687527)

Pécsen valakinek nem lenne kedve találkozni?
Pécsen valakinek nem lenne kedve találkozni?
minket ez izgat.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 16. vasárnap 08:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 16. vasárnap 08:54
Törölt felhasználó (4704556)

Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkednék, akik számára izgató, ha valaki szex közben nézi őket.. Helyzettől függ, ha úgy alakul, be is szállhatok...
52/180/80, független, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok..
Párokkal szeretnék ismerkednék, akik számára izgató, ha valaki szex közben nézi őket.. Helyzettől függ, ha úgy alakul, be is szállhatok...
Sziasztok! Április 22-èn szombaton párokkal ismerkednènk adatlapunk szerint, helyünk van illetve utazni is tudunk ésszerű távolságon belül.
Sziasztok.Most valaki tali?Balaton déli part környéke.
Sziasztok.Most valaki tali?Balaton déli part környéke.
Siofokon szopatna valaki?
Marcali környékén bi srácok, párok?

h.j
Fonyódon vagy környékén szívesen találkoznék , ismerkednék (kizárólag!) aa nőkkel, netán elhanyagolt vbépp társaságra vágyó hölgyel, anyukákkal akiknek esetleg felkeltettem az érdeklődését. Természetesen diszkréció alap és én is elvárom.
Szombaton Pécsen leszünk...
Szívesen csatlakoznék hozzátok
(Ez egy válasz Pajkoshármas üzenetére (2023. 04. 16. vasárnap 12:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Szívesen segítenék rávenni
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 16. vasárnap 16:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 16. vasárnap 16:56

Törölt felhasználó (4704994)
VIP

Sziasztok! Tudnátok tanácsot adni, hogy a feleségemet hogyan vegyem rá a hármasra?
Sziasztok! Tudnátok tanácsot adni, hogy a feleségemet hogyan vegyem rá a hármasra?
Hétfő délelőtt szopnék, Pécs környékén....
Autós huncutságra párok ?
Sziasztok valaki Somogy megye? Minden jóra
Sziasztok!
Idős hölgyeket keresnék esetlegy párt ahol a papa már nem teljesít,barátság extrákkal. Pécs