Sziasztok.Most valaki tali?Balaton déli part környéke.
Sziasztok.Most valaki tali?Balaton déli part környéke.
Sziasztok! Április 22-èn szombaton párokkal ismerkednènk adatlapunk szerint, helyünk van illetve utazni is tudunk ésszerű távolságon belül.
minket ez izgat.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 16. vasárnap 08:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 16. vasárnap 08:54
Törölt felhasználó (4704556)

Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkednék, akik számára izgató, ha valaki szex közben nézi őket.. Helyzettől függ, ha úgy alakul, be is szállhatok...
52/180/80, független, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok..
Párokkal szeretnék ismerkednék, akik számára izgató, ha valaki szex közben nézi őket.. Helyzettől függ, ha úgy alakul, be is szállhatok...
52/180/80, független, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok..
Pécsen valakinek nem lenne kedve találkozni?
Irtam
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 17. hétfő 16:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 17. hétfő 16:54
Törölt felhasználó (4687527)

Pécsen valakinek nem lenne kedve találkozni?
Sziasztok! Még mindig keresünk párt a hétvégére fogadni tudunk!
Holnap dèlelött szopnék egy jót, helyem van!
Ápolt,igényes diszkrét pasiként párokhoz csatlakoznék hölgy örömére kényeztetnék Pécs és környékén!
Csütörtök péntek este nagyon ráérnék!!
Csütörtök péntek este nagyon ráérnék!!
Sziasztok,
40 feletti házaspárt fogadnék. Helyem Pécsett a belváros közelében van.
40 feletti házaspárt fogadnék. Helyem Pécsett a belváros közelében van.
Hét bármelyik napjára keresek napközben párokat, hölgyeket

Ráér valaki napközben is? :O
Sziasztok! A hétvégére tettre kész párt keresünk akik tudják mit akarnak!
Sziasztok. Lányok,Hölgyek, párok figyelem. Olyan társat keresek akik velem töltenének 1-2 napot egy wellness Hotelben. Természetesen én állom. Persze a szimpátia nagyon fontos. Várom a jelentkezőket. Többi priv
Sziasztok!
Diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni... 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni... 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Sziasztok! Ma délután 5 óra körül autós kalandra keresek partnert Pécsen. Kocsiban kiverem. Kukkolót, segítőt keresek. Részletek privátban
Lányok párok valaki ma estére minden jóra?? Utazni fogadni tudok
Privátba írj!

Sziasztok!
Holnap reggelre/délelőttre keresek hölgyet, párt. Ápolt, igényes, diszkrét férfiként csatlakoznék hozzád/hozzátok. Ha van valaki aki holnap délelőtt ráér és van kedve egy kis kényeztetéshez jelezze!
Holnap reggelre/délelőttre keresek hölgyet, párt. Ápolt, igényes, diszkrét férfiként csatlakoznék hozzád/hozzátok. Ha van valaki aki holnap délelőtt ráér és van kedve egy kis kényeztetéshez jelezze!
Sziasztok, cumiznék ma esteDombóváron.
Pécsről keresnék igazi nagy szőrős pinákat nagy csőcsőkkel kortol alkatol függetlanül.Priv tel számot kérek,kamusok táguljanak