Pécs és környékén valaki??
Szekszárd környékén aktívokat,bi párokat keresek.
Motorozásrá, vagy szabadban találkozásrá, parkoló összefutásra, keres sextársat,domináns nagydarab pasi! Balcsi déli part, 30-50 kmes környéke! Helyem esetleg Balatonlellén van!
Hello!
Balatonföldváron, diszkrét nyaralónkban szeretettel várom párok jelentkezését következő hétfőtől. Minden nap este 17 után .
Balatonföldváron, diszkrét nyaralónkban szeretettel várom párok jelentkezését következő hétfőtől. Minden nap este 17 után .
Sziasztok! Most valaki autós kalandra Pécsen?
Sziasztok,
keresek hölgyet, vagy párt ismerkedésre.
Diszkréten, de hosszú távon szeretnék megfelelő partnert találni, akivel, vagy akikkel jól tudjuk érezni magunkat.
A Balaton déli partja környékén, Boglár 25-30km-es körzetében lenne jó.
Én nem tartom hatékonynak, hogy random írogassak a környéken élőknek, ezért kérlek, ha szimpatikusnak találod az üzenetem, akkor dobj egy üzit.
Üdv
keresek hölgyet, vagy párt ismerkedésre.
Diszkréten, de hosszú távon szeretnék megfelelő partnert találni, akivel, vagy akikkel jól tudjuk érezni magunkat.
A Balaton déli partja környékén, Boglár 25-30km-es körzetében lenne jó.
Én nem tartom hatékonynak, hogy random írogassak a környéken élőknek, ezért kérlek, ha szimpatikusnak találod az üzenetem, akkor dobj egy üzit.
Üdv

Kaposváron valaki aki találkozna is?
Pécsről keresnék igazi nagy szőrős pinákat nagy csőcsőkkel kortol alkatol függetlanül.Priv tel számot kérek,kamusok táguljanak
Sziasztok, cumiznék ma esteDombóváron.
Sziasztok!
Holnap reggelre/délelőttre keresek hölgyet, párt. Ápolt, igényes, diszkrét férfiként csatlakoznék hozzád/hozzátok. Ha van valaki aki holnap délelőtt ráér és van kedve egy kis kényeztetéshez jelezze!
Holnap reggelre/délelőttre keresek hölgyet, párt. Ápolt, igényes, diszkrét férfiként csatlakoznék hozzád/hozzátok. Ha van valaki aki holnap délelőtt ráér és van kedve egy kis kényeztetéshez jelezze!
Lányok párok valaki ma estére minden jóra?? Utazni fogadni tudok
Privátba írj!

Sziasztok! Ma délután 5 óra körül autós kalandra keresek partnert Pécsen. Kocsiban kiverem. Kukkolót, segítőt keresek. Részletek privátban
Sziasztok!
Diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni... 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni... 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Sziasztok. Lányok,Hölgyek, párok figyelem. Olyan társat keresek akik velem töltenének 1-2 napot egy wellness Hotelben. Természetesen én állom. Persze a szimpátia nagyon fontos. Várom a jelentkezőket. Többi priv
Sziasztok! A hétvégére tettre kész párt keresünk akik tudják mit akarnak!
Ráér valaki napközben is? :O
Hét bármelyik napjára keresek napközben párokat, hölgyeket

Sziasztok,
40 feletti házaspárt fogadnék. Helyem Pécsett a belváros közelében van.
40 feletti házaspárt fogadnék. Helyem Pécsett a belváros közelében van.
Ápolt,igényes diszkrét pasiként párokhoz csatlakoznék hölgy örömére kényeztetnék Pécs és környékén!
Csütörtök péntek este nagyon ráérnék!!
Csütörtök péntek este nagyon ráérnék!!
Holnap dèlelött szopnék egy jót, helyem van!