Sziasztok!
Ma Balatonfenyves környékén keresek autós kalandra hölgyet vagy párt
12:30 után.
Ma Balatonfenyves környékén keresek autós kalandra hölgyet vagy párt
12:30 után.
Óbánya környékén,pár akikkel holnap kirándulnánk,”spontán összebarátkoznánk”?
Motorozásrá, vagy szabadban találkozásrá, parkoló összefutásra, keres sextársat,domináns nagydarab pasi! Balcsi déli part, 30-50 kmes környéke! Helyem esetleg Balatonlellén van! Most
Sziasztok valaki Somogy megye Balaton Déli part?
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Sziasztok
Én egy 37 éves pasi vagyok, kék szem, 180 magas, 90 kiló, sötét haj, kis szakál, sok tetoválás! Lányt, párt keresek minden jóra helyem van Veszprém megyében, de bizonyos távon tudok utazni!Szép napot!!!
Én egy 37 éves pasi vagyok, kék szem, 180 magas, 90 kiló, sötét haj, kis szakál, sok tetoválás! Lányt, párt keresek minden jóra helyem van Veszprém megyében, de bizonyos távon tudok utazni!Szép napot!!!
Motorozásrá, vagy szabadban találkozásrá, parkoló összefutásra, keres sextársat,domináns nagydarab pasi! Balcsi déli part, 30-50 kmes környéke! Helyem esetleg Balatonlellén van!
Sziasztok!
Ma délelőtt keresek kalandot Kaposváron, nők vagy párok érdekelnek!
Ma délelőtt keresek kalandot Kaposváron, nők vagy párok érdekelnek!
Sziasztok. Lányt vagy párt keresek hétvégére bár mikorra kellemes időtöltésre teljesen hetero alapon. Baranya vármegye és környéke. Fogadni is tudok!
Sziasztok! Ma este pár?
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkednék, akik számára izgató, ha valaki szex közben nézi őket.. Helyzettől függ, ha úgy alakul, be is szállhatok...
52/180/80, független, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok..
Párokkal szeretnék ismerkednék, akik számára izgató, ha valaki szex közben nézi őket.. Helyzettől függ, ha úgy alakul, be is szállhatok...
52/180/80, független, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok..
Bisex csaj, pár, srác Marcali környékén?
Sziasztok! A hétvégén vidám laza, bulit szerető párral találkoznánk, Somogy Baranyából utazni tudunk.
Jó reggelt mindenkinek
Motorozásrá, vagy szabadban találkozásrá, parkoló összefutásra, keres sextársat,domináns nagydarab pasi! Balcsi déli part, 30-50 kmes környéke! Helyem esetleg Balatonlellén van!
Sziasztok!
Balatonföldváron saját nyaralóban swinger bulit rendezek, a részvétel ingyenes. A buli kisebb létszámú lenne, mivel nem túl nagy az ingatlan. Időpont: Április 28, 29 18 órától. Szeretettel várom a kedves jelentkezőket! (Ez egy válasz Tápai üzenetére (2023. 04. 21. péntek 17:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 21. péntek 17:06
Balatonföldváron saját nyaralóban swinger bulit rendezek, a részvétel ingyenes. A buli kisebb létszámú lenne, mivel nem túl nagy az ingatlan. Időpont: Április 28, 29 18 órától. Szeretettel várom a kedves jelentkezőket! (Ez egy válasz Tápai üzenetére (2023. 04. 21. péntek 17:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Swinger buli Balatonföldváron a nyaralónkban! Jövő hét péntek este. Részletek privátban, ingyenes!
Swinger buli Balatonföldváron a nyaralónkban! Jövő hét péntek este. Részletek privátban, ingyenes!
Sziasztok! Egy óra múlva kocsiban kiverem Pécsen valami eldugott helyen. Valaki kukkolni, segíteni?
Pécsen valaki ? Bi kortól alkattül fuggetlen ,
Sziasztok! Hétvégén párt, párokat fogadnánk!