Sziasztok, hölgyet vagy aktív urat keresek oralra baranya megyében akár viszonzás nélkül is.
Masszőrt keresek.
Fiatal lányt nyalnék rendszeresen,alkat mindegy. Pécs+30km
Na kinek lenne kedve ma holnap rosszalkodni?
Pécsi 42 éves, igényes, izmosabb testalkatú, hetero, méretes pasi csajt, nőt, párt keres!
Sziasztok párhoz csatlakoznék, akik bevezetnének a 3-as szex világába. Szeretnék új dolgokat kipróbálni.
Lett volna rá lehetőség.....
(Ez egy válasz Nemo74 üzenetére (2023. 05. 13. szombat 05:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 13. szombat 05:49

Marcali -Balatonmária környékén két bi pasi megnézne párokat, srácokat.
valaki siófok környékén?
Motorozásrá, vagy szabadban találkozásrá, parkoló összefutásra, keres sextársat,domináns nagydarab pasi! Balcsi déli part, 30-50 kmes környéke! Helyem esetleg Balatonlellén van!
Ma délután Pécsen párokkal ismerkednénk. Randi, kirándulás, egyéb huncutság
Marcali -Balatonmária környékén két bi pasi megnézne párokat, srácokat.
Holnap valaki Fonyód és környékén kalandozna?
Nekem jól esne!
(Ez egy válasz zsolt1971 üzenetére (2023. 05. 12. péntek 15:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Szisztok senki nem akar egy jo kis masszast?
Sziasztok! A hétvégén párral-párokkal szívesen hancúroznánk. Akit akiket érdekel a dolog kérjük privátban jelezze.
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkednék, akik számára izgató, ha valaki szex közben nézi őket..
52/180/80, független, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok..
Párokkal szeretnék ismerkednék, akik számára izgató, ha valaki szex közben nézi őket..
52/180/80, független, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok..
Valakinek lenne kedve szórakozni játszani érezni élvezni test apró örömét?
Sziasztok holnap délután masziroznék parokat-hölgyeket a többi meg alakulna
Kaposvár környékén szabadban gangbang-hez helyet tud valaki? Elhagyott épület stb.?
Sziasztok! Én szívesen csatlakoznék diszkréten hozzátok! Szekszárdi fiatal, jóképű pasi vagyok!
(Ez egy válasz Kezdő pár2023 üzenetére (2023. 05. 11. csütörtök 00:53), amit ide kattintva olvashatsz)