Sziasztok!Szombaton olyan Párral ismerkednék Pécs és környékén autós kalandra ahol a férfi tag szereti nézni ha párját előtte dugják,szopatják egy méretes szerszámmal.
Sziasztok ! Engem izgatna ha beszálna hozzánk egy férfi. Mi egy boldog házaspár vagyunk, én 30 , a feleségem 43 éves. A feleségem sosem próbálta ki milyen egyszere 2 férfival szexelni. Mikor először szoba került, azt mondta a féltékenység miatt nem menne bele . Mikor másodszor sziba került azt mondta hogy ez megalázó lenne , és csak akkor menne bele, ha már nem szeretne és az a házasság vége lenne . Pedig szerintem nem megalázó, hisz lenne a középpontban. Sokszor elképzelem hogy leszop egy másik pasit, miközben én dugom . Mikor szerelmünk, akkor észrevettem, hogy néha szopja az ujjam ,és lehet erre gondol , milyen lenne közben egy másik fasz a szájában. Vagy hogy ketten kényeztetik,simogatjuk a nyaljuk a melleit, a punciját.Szerintetek hogy vegyem rá, hogy bele menjen? Kaposváriak vagyunk, de tudunk utazni
Sajnos nem tudok ilyen helyet de szívesen mennék én is
(Ez egy válasz wife-sex üzenetére (2023. 05. 15. hétfő 18:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 15. hétfő 18:10

Pécs vagy Kaposvár környékén swinger vagy ilyesmi lehetúség nincs, vagyis nem tud valaki ilyet?
ja pécsen keresnénk !!!!!!420
(Ez egy válasz reoskin üzenetére (2023. 05. 18. csütörtök 19:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 18. csütörtök 19:23

sziasztok!
szombaton egyutt töltöm az estét egy 18-as hölggyel aki jelezte hogy nyitott lenne többes dologra is! igy szombat estére keresünk hellyel rendelkező partnert! privátban keressetek.sziasztok
szombaton egyutt töltöm az estét egy 18-as hölggyel aki jelezte hogy nyitott lenne többes dologra is! igy szombat estére keresünk hellyel rendelkező partnert! privátban keressetek.sziasztok
sziasztok!
Sziasztok! Fehér kombi golfos pár a Mecsekben fent van itt az oldalon?
Pécsi hatalmas pinával megáldott Nőt vagy párt keresek az idősebb korosztájból nem borotvált hatalmas csöcsök stb...
Sziasztok! Hétvégére pár? Fogadni tudunk.
Sziasztok. Ma délután/este pár vagy lány csatlakozhat hozzánk. Pécs mellett van helyünk...
Szia! Wife-sex én szokatam Szigetvár felé a 6oson járni hétköznap délelőtt írj rám! Én is szeretek Puncit nyalni
(Ez egy válasz wife-sex üzenetére (2023. 05. 17. szerda 19:54), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Írtam privátban.
(Ez egy válasz wife-sex üzenetére (2023. 05. 17. szerda 19:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Puncit nyalnék baranyában, szabadban vagy kocsiban.
Szigetvár felé a 6oson nem jársz?
(Ez egy válasz belevaloszexpartner üzenetére (2023. 05. 17. szerda 12:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Szigetvár felé a 6oson nem jársz?
(Ez egy válasz belevaloszexpartner üzenetére (2023. 05. 17. szerda 12:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok ma este Szekszárd és környéke párokhoz hölgyekhez csatlakoznék nagyon szívesen.
Puncit nyalnék Pécsen 4-ig szabadban, kocsiban.
sziasztok van itt olyan pár aki fiatal srácot keres magughoz 3adiknak és szoktak járni nudizni textilmentes fürdőkbe esetleg swinger kluba vagy házi swingerbe privibe lehet írni nyugodtan
Sziasztok!
Diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni... 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni... 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Sziasztok olyan novel ismerkednek akinek az átlagtól nagyobb étvágya és puncia van minden vágyam kipróbálni az oklozest sőt ha ezt kettő kézzel szereti vagy popsiba punciba diszkrecio ápoltsag fontos én Zala megyei
Sziasztok!
Ma 10-11 között Szekszárd Csörge tóhoz jön valaki?
Ma 10-11 között Szekszárd Csörge tóhoz jön valaki?