Sziasztok. 30as párként és külön férfiként csatlakoznék párokhoz, hölgyekhez. Utazni tudunk illetve fogadni is.(Tolna, Baranya, Somogy)Részletes információt privátban.
Baranyában keresek hölgyet lányt párt esetleg ráérne valaki?
Sziasztok!
33 éves fiúként női partneremet keresem Szekszárd és környékén. Autós kaland, vagy izgalmas helyszínek előnyben, de nem kikötés.
33 éves fiúként női partneremet keresem Szekszárd és környékén. Autós kaland, vagy izgalmas helyszínek előnyben, de nem kikötés.
Puszink
(Ez egy válasz Lidi75 üzenetére (2023. 05. 20. szombat 13:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen-igen
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 20. szombat 11:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 20. szombat 11:49

Törölt felhasználó (4657931)

Ma este Mohács sw ....mert megérdemeljük
Hölgyet keresek, minden jóra. Kérj bármit, teljesítem! Kaposvár környéke!
S.O.S-be keresnék hölgyet Pécsen,kor alkat mindegy autos kalandra.irj tel számot
valak siófok vagy környékén?
Sziasztok!
Adatlap szerint keresnénk!
Keressük még a férfi többest kedvelő párok társaságát is!
Adatlap szerint keresnénk!

Keressük még a férfi többest kedvelő párok társaságát is!
Ma este Mohács sw ....mert megérdemeljük
sziasztok olyan párhoz csatlakoznék akik fiatal srácot keresnek 3adiknak hetero alapon és szoktak járni nudizni Balatonberénybe textilmentesbe Bük Sárvár Kehida esetleg Zalakaros és swinger vagy házi swingerbe
Motorozásrá, vagy szabadban találkozásrá, parkoló összefutásra, keres sextársat,domináns nagydarab pasi! Balcsi déli part, 30-50 kmes környéke! Helyem esetleg Balatonlellén van!
Kedves, szexi pár Somogy vagy Baranya vármegyéből??? Csak kukkolni szeretnék diszkréten..
Sziasztok!Párt keresek ma autós kalandra Pécs és környékén!
Szia! Ha nyitottak vagytok felém akkor szívesen ismerkednék veletek. Beszéljünk privátban... 420
(Ez egy válasz reoskin üzenetére (2023. 05. 18. csütörtök 19:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Keresnék nőt vagy párhoz csatlakoznék hetero alapon este Pécsett. Szeximadó, potens kitartó és az átlagnál valamivel nagyobb intim mérettel rendelkező 40 éves pasi vagyok. Imádom a tartalmas és nemn10 perces együttléteket, ahol a partnerem örömét helyezem előtérbe, akkor élvezem igazán ha te is élvezed....
Ma Pécs környékén valakinek valami jó program ajánlata esetleg?
Dombóvár vagy környékén szopatna valaki?
Szia!
Szerintem játszadozzatok a gondolattal, idő kérdése és benne lesz. Szerintem ne kapkodj vele, mert lehet rossz vége is. (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 18. csütörtök 21:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 18. csütörtök 21:08
Szerintem játszadozzatok a gondolattal, idő kérdése és benne lesz. Szerintem ne kapkodj vele, mert lehet rossz vége is. (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 18. csütörtök 21:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4704994)
VIP

Sziasztok ! Engem izgatna ha beszálna hozzánk egy férfi. Mi egy boldog házaspár vagyunk, én 30 , a feleségem 43 éves. A feleségem sosem próbálta ki milyen egyszere 2 férfival szexelni. Mikor először szoba került, azt mondta a féltékenység miatt nem menne bele . Mikor másodszor sziba került azt mondta hogy ez megalázó lenne , és csak akkor menne bele, ha már nem szeretne és az a házasság vége lenne . Pedig szerintem nem megalázó, hisz lenne a középpontban. Sokszor elképzelem hogy leszop egy másik pasit, miközben én dugom . Mikor szerelmünk, akkor észrevettem, hogy néha szopja az ujjam ,és lehet erre gondol , milyen lenne közben egy másik fasz a szájában. Vagy hogy ketten kényeztetik,simogatjuk a nyaljuk a melleit, a punciját.Szerintetek hogy vegyem rá, hogy bele menjen? Kaposváriak vagyunk, de tudunk utazni
sziasztok!
szombaton egyutt töltöm az estét egy 18-as hölggyel aki jelezte hogy nyitott lenne többes dologra is! igy szombat estére keresünk hellyel rendelkező partnert pécen max 35 ig ! privátban keressetek.sziasztok
szombaton egyutt töltöm az estét egy 18-as hölggyel aki jelezte hogy nyitott lenne többes dologra is! igy szombat estére keresünk hellyel rendelkező partnert pécen max 35 ig ! privátban keressetek.sziasztok