Szia írtam privátban.
(Ez egy válasz fjm45 üzenetére (2023. 06. 01. csütörtök 19:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 01. csütörtök 19:01

Jövő héten kedd vagy szerda estére keresünk pasit, (akár többet is) aki segítene kielégíteni egy telhetetlen hölgyet. Gyékényesen fogunk horgászni...
Bocsi, nem erre akartam válaszolni, hanem az egyel feljebb lévőre, de a telefon kicsit hülyén tördeli az oldalt mert nem mobil nézetben vagyok, szóval ne haragudj
(Ez egy válasz belevaloszexpartner üzenetére (2023. 06. 02. péntek 16:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 02. péntek 16:03

Sziasztok! Ma 18 óra után felmegyek Pécsen a Tv torony környékére masztizni egyet. Kukkolót, segítőt keresek. Privátban keress.
Ezek szerint igen, mert sehol senki
(Ez egy válasz belevaloszexpartner üzenetére (2023. 06. 02. péntek 16:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 02. péntek 16:03

Sziasztok! Ma 18 óra után felmegyek Pécsen a Tv torony környékére masztizni egyet. Kukkolót, segítőt keresek. Privátban keress.
Sziasztok Pécsi tón sehol senki.?
Baranya megyében és környékén minden pár lány hölgy alszik vagy eltűntek? Ma este ki milyen program szervezett vagy ki hova megy?
Siklós- Harkány környéke valaki?
Siklós, Harkány környéke valaki?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 06. 02. péntek 15:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 02. péntek 15:40
Törölt felhasználó (4687527)

Még mindig szabadok vagyok?
Még mindig szabadok vagyok?
(Ez egy válasz Barbara121 üzenetére (2023. 05. 29. hétfő 23:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 29. hétfő 23:08

Sziasztok! A héten szabadok vagyunk. Napközben tudnánk fogadni vagy utazhatunk is. Írjatok ha benne lennétek
Mindenesetre köszi a jelzést
(Ez egy válasz Pecsipaross üzenetére (2023. 06. 02. péntek 09:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 02. péntek 09:02

Sziasztok ! Lehet felesleges, de csak jeleznénk az Anna1012 néven regisztrált profil KAMU
Kép kéregető, minket palira akart venni
Intim képet nem küldtünk, illetve letiltott minket Google Chat-en miután kitértünk rá, hogy nem chat partnert keresünk, és jó lenne hogy ha viberen felhívhatnánk
Vigyázzatok vele !

Szigetvár Pécs környékén párok lányok hölgyek Valaki esetleg nem találkoznak akár autóssal akár szabadban bármire
Sziasztok. Tegnap volt valaki a csörgén? 17-óra körül?
Sziasztok Pécs Szigetvár környékén autótózom esetleg hölgy vagy pár?
Sziasztok ! Lehet felesleges, de csak jeleznénk az Anna1012 néven regisztrált profil KAMU
Kép kéregető, minket palira akart venni
Intim képet nem küldtünk, illetve letiltott minket Google Chat-en miután kitértünk rá, hogy nem chat partnert keresünk, és jó lenne hogy ha viberen felhívhatnánk
Vigyázzatok vele !

Sziasztok.Klímatisztítas javítást vállalok nőknek vagy pároknak fizetés csak is természetben

Ma este Paks környékén autós huncutságra párok?
Sziasztok holnap delutan este egy kozos logatas a pécsi tón
Jövő héten kedd vagy szerda estére keresünk pasit, (akár többet is) aki segítene kielégíteni egy telhetetlen hölgyet. Gyékényesen fogunk horgászni...
sziasztok olyan párral ismerkednék csatlakoznék akik szoktak nudizni textilmetes furdőbe járni esetleg swingerezni és fiatal srácot keresnek Zala Somogy Vas Sopron Veszprém megyéből többit privibe
sziasztok.autó fényezésben,autó polírozásban,fényszoró polirozásban segítek lányoknak,pároknak keszthely kösrnyékéről.keress privátban ha kellenék.