Kaposváron melyik hölgy vagy házaspár használná https://kephost.net/p/OTM0OTMw.jpg?
Kaposváron van olyan hölgy aki szereti nyalatni a punciját? Minden megoldás érdekel.
Íram privit
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 18. csütörtök 21:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 18. csütörtök 21:08
Törölt felhasználó (4704994)
VIP

Sziasztok ! Engem izgatna ha beszálna hozzánk egy férfi. Mi egy boldog házaspár vagyunk, én 30 , a feleségem 43 éves. A feleségem sosem próbálta ki milyen egyszere 2 férfival szexelni. Mikor először szoba került, azt mondta a féltékenység miatt nem menne bele . Mikor másodszor sziba került azt mondta hogy ez megalázó lenne , és csak akkor menne bele, ha már nem szeretne és az a házasság vége lenne . Pedig szerintem nem megalázó, hisz lenne a középpontban. Sokszor elképzelem hogy leszop egy másik pasit, miközben én dugom . Mikor szerelmünk, akkor észrevettem, hogy néha szopja az ujjam ,és lehet erre gondol , milyen lenne közben egy másik fasz a szájában. Vagy hogy ketten kényeztetik,simogatjuk a nyaljuk a melleit, a punciját.Szerintetek hogy vegyem rá, hogy bele menjen? Kaposváriak vagyunk, de tudunk utazni
Üzentem
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 23. kedd 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 23. kedd 14:01
Törölt felhasználó (4698355)

Valaki, akinek megnezhetnem ahogy hokizik, Kaposvar korul?
Üzentem Neked
(Ez egy válasz Barbara121 üzenetére (2023. 05. 29. hétfő 23:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 29. hétfő 23:08

Sziasztok! A héten szabadok vagyunk. Napközben tudnánk fogadni vagy utazhatunk is. Írjatok ha benne lennétek
Kaposvaron van aki vastagfaszú pasit keres? Hölgyek és párok jelentkezését várom! Hely kell!
Holnap délelőtt lesz valaki a Csörge tónál?
Sziaa szívesen csatlakoznék!
(Ez egy válasz Secretline üzenetére (2023. 06. 11. vasárnap 07:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Tegnap voltunk ....Hertelenden ...Ma Harkány ...
(Ez egy válasz Secretline üzenetére (2023. 06. 11. vasárnap 07:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Magyarhertelendre vagy Sikondára megy ma valaki?
Hetero alapon játszotársat keresek mára vagy hétköznap esténként. Helyem is van!
Idős párok kefélését végig nézném,vagy ha akarjátok besegitek,bármi megbeszélhető...
Pár ma este randizni?
Sziasztok! Június.29-július.4.-ig Siófokon leszünk.Szexcentrikus párt keresünk.Olyanok irjanak akik találkozni is akarnak.Részletek privátba.
Sziasztok! Június.29.-július.4.-ig Siófokon leszünk.Szexcentrikus párt keresünk.Részletek privátban!
Kedves, szexi pár Somogy vagy Baranya vármegyéből??? Csak kukkolni szeretnék diszkréten..
Vasárnap vagy hétfő estére keresünk 2-4 pasit fényképpel... Szeretné kipróbàlni milyen ha jó spermàs lenne..Viber elérhetőség lehetséges
Pécs és környékén valaki?? Akár ma is jó
Sziasztok . Lányok párok jelentkezését várom egész hétvégére minden jóra . Fogadni utazni tudok.
Sziasztok,ma délútánra igényes párt keresünk,Kaposvárra.!
Prívátba írjatok!
Prívátba írjatok!