Ma este Szigetváron,egy szinpatikus párnak tennék a kénye-kedvére.
Szerda délelőtt Balatonberény-Balatonmária környékén keresnék igényes férfit…
Szia látom vannak jelentkezők de én is jelentkezem hátha bevesztek
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 06. 26. hétfő 17:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 26. hétfő 17:21

Törölt felhasználó (4701822)

Sziasztok!
Szerda délelőttre keresek magam mellé egy ápolt normális pasit, hölgy dupla kényeztetésére! Igergetők neeee!
Szerda délelőttre keresek magam mellé egy ápolt normális pasit, hölgy dupla kényeztetésére! Igergetők neeee!
Sziasztok! Kaposváron keresem alkalmi partnerem. Olvass adatlapot és írj privát üzenetet, ha felkeltettem az érdeklődésedet!
Június 29-30.-án este keresek Sikondán
partnert,partnereket mindkét nemből orális
ôrômôkre.(Akár egyoldalúan is).Párokhoz is csatlakoznék .
partnert,partnereket mindkét nemből orális
ôrômôkre.(Akár egyoldalúan is).Párokhoz is csatlakoznék .
Hello Mohács környéken esetleg valaki?
Szia szívesen csatlakoznék.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 06. 26. hétfő 17:21), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Helló!Kíváncsi hetero úrat,fiút keresek közös hokihoz,esetleg orálhoz akár egyoldalúan is.Kedves,ápolt,igényes vékony sportos srác vagyok.Helyem van,de ha akarod hozzád is mehetek.Pestmegyei vagyok.Kérem csak olyan írjon aki akar is találkozni!Szállás megoldott.
Siófokon illetve környékén keresek biszex párt, pasit! Minden érdekelne!
Szia élnék a lehetöséggel

Sziasztok!
Párokkal ismerkednék Somogy vagy Baranya vármegyéből, akiket izgat ha szex közben valaki közelről nézi őket... Csak nézni szeretném, szex nélkül...
szia, a hölgyről mit lehet tudni?

Sziasztok!
Sziasztok!
sziasztok
tapasztalt 40-es sportos pasiként keresek a július 8-9 hétvégére programot.
Szivesen megyek nudizni, szaunázom vagy csatlakozom egyéb programhoz.
Somogy, Baranya Tolna, esetleg Fejér vagy Zala megye, Balaton déli partjáról max 100km szivesen autózom ha megvan a szimpátia. Bővebben az adatlapomon.
Kérem privát üzenetben jelezzetek.
Mindenkinek további szép napot kívánok.
tapasztalt 40-es sportos pasiként keresek a július 8-9 hétvégére programot.
Szivesen megyek nudizni, szaunázom vagy csatlakozom egyéb programhoz.
Somogy, Baranya Tolna, esetleg Fejér vagy Zala megye, Balaton déli partjáról max 100km szivesen autózom ha megvan a szimpátia. Bővebben az adatlapomon.
Kérem privát üzenetben jelezzetek.
Mindenkinek további szép napot kívánok.
Siófokon masztizgatni hetero vagy bi Srac?
Érett molett párt keresek kellemes időtöltéshez szívesen csatlakoznék akár csak kukkoláshoz. Somogy Zala
Szekszárd Csörge tó ma valaki?
Baranyából keresnék telt érett nagymellű Hölgyet/Högyeket Tel szám és beszélhetünk...
Sziasztok!
06.26. Hétfőn Kaposvár Nagykanizsa útvonalon hölgy esetleg pár? 48 éves normális jól szituált heteró pasi vagyok.
Üdv : B
06.26. Hétfőn Kaposvár Nagykanizsa útvonalon hölgy esetleg pár? 48 éves normális jól szituált heteró pasi vagyok.
Üdv : B
Hétfő délelőtt hölgy, pár Siófok 50+ környékén?