Szekszárdon lazulásképp masszíroznék!Házhoz megyek! Hölgyek,párok részére.Kor,alkat másodlagos. Írj privátban
Sziasztok pár aki fogadna hetero alapon esetleg cuckoldra?
Sziasztok! Nincs valaki ma Bikalon? A Puchner "Palota fürdőben" leszek délután 3-kor.
2023. június 30-tól július 03-ig péntek délután, szombat és vasárnap napközben Balatonberényben a nudis strandon fogunk pihenni. Várjuk a környékbeli heteró fiúk megkeresését. Megismersz minket női tagunk következő kiegészítői alapján: fekete testhez simuló nyakpánt, valamint ezüst csattos csípőöv. Azok a fiúk, akik ismerkedni szeretnének velünk, nyugodtan szólítsanak meg ott, vagy írjatok itt üzenetet.
Somogyban hol?
(Ez egy válasz az1991 üzenetére (2023. 06. 23. péntek 19:40), amit ide kattintva olvashatsz)
fiatal lányt nyalnék rendszeresen,lehet molett duci nagymellű stb...Meghálálom,Tel szám kell
Engem meg elfelejtetetek
(Ez egy válasz Paros8081 üzenetére (2023. 06. 23. péntek 21:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Marcali környékén bi párok, pasik?
Ma este Szigetváron,egy szinpatikus párnak tennék a kénye-kedvére.
Szerda délelőtt Balatonberény-Balatonmária környékén keresnék igényes férfit…
Szia látom vannak jelentkezők de én is jelentkezem hátha bevesztek
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 06. 26. hétfő 17:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 26. hétfő 17:21

Törölt felhasználó (4701822)

Sziasztok!
Szerda délelőttre keresek magam mellé egy ápolt normális pasit, hölgy dupla kényeztetésére! Igergetők neeee!
Szerda délelőttre keresek magam mellé egy ápolt normális pasit, hölgy dupla kényeztetésére! Igergetők neeee!
Sziasztok! Kaposváron keresem alkalmi partnerem. Olvass adatlapot és írj privát üzenetet, ha felkeltettem az érdeklődésedet!
Június 29-30.-án este keresek Sikondán
partnert,partnereket mindkét nemből orális
ôrômôkre.(Akár egyoldalúan is).Párokhoz is csatlakoznék .
partnert,partnereket mindkét nemből orális
ôrômôkre.(Akár egyoldalúan is).Párokhoz is csatlakoznék .
Hello Mohács környéken esetleg valaki?
Szia szívesen csatlakoznék.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 06. 26. hétfő 17:21), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Helló!Kíváncsi hetero úrat,fiút keresek közös hokihoz,esetleg orálhoz akár egyoldalúan is.Kedves,ápolt,igényes vékony sportos srác vagyok.Helyem van,de ha akarod hozzád is mehetek.Pestmegyei vagyok.Kérem csak olyan írjon aki akar is találkozni!Szállás megoldott.
Siófokon illetve környékén keresek biszex párt, pasit! Minden érdekelne!
Szia élnék a lehetöséggel

Sziasztok!
Párokkal ismerkednék Somogy vagy Baranya vármegyéből, akiket izgat ha szex közben valaki közelről nézi őket... Csak nézni szeretném, szex nélkül...
szia, a hölgyről mit lehet tudni?

Sziasztok!