Sziasztok Pécsen keresek lányt , feleségét!! Hely van !
Hatalmas tág szőrős pinával ismerkednék,kor alkat mindegy... Akár idősebb pár is.Privátba tel számmal
Sziasztok. Mohács és környékén nő, pár aki most benne lenne valamiben?
Zamárdiban valaki most egy gyors tali?
Nők vagy Párok!
Nők vagy Párok!
Sziasztok. Férfi beszállót keresünk harmadiknak. Ha megtetszett az adatlapunk írj privátban kérlek. Puszi
Motorozásrá, vagy szabadban találkozásrá, parkoló összefutásra, keres sextársat,domináns nagydarab pasi! Balcsi déli part, 30-50 kmes környéke! Helyem esetleg Balatonlellén van!
Marcali-Balatonmária környékén két 50 éves bi pasi beszállna párhoz, srácokhoz, akár csak nézni is.
Szombaton este privát bulihoz csatlakoznànk a Balaton déli partján.
Sziasztok!
A napokban Orfűn ismerkednék párokkal.
A napokban Orfűn ismerkednék párokkal.
Sziasztok! Siófokon, Zamárdiban ismerkednèk pàrokkal, vhölgyekkel! Îrjatok privátban, sportos 30 as pasi
Párokkal ismerkednék Somogy vagy Baranya vármegyéből, akik számára izgató,
ha szex közben valaki közelről nézi őket... Csak nézni szeretném, szex nélkül...

Sziasztok!
Ápolt, férfias aktív partnerem keresem. A továbbiak előny, de nem feltétel… lehetőleg 40-es, 50-es korosztály, magas, átlagos/sportos vagy izmos, méretes szerszámmal. De persze kép csere, szimpátia esetén személyes tali a döntő úgy is. Ezek csak elképzelések.
Én alacsony, passzív, nem teljesen kezdő biszex pasi vagyok. Rendszeres találkozásokra keresek, Kaposvár vagy környéke, ha tudsz utazni és neked nem gond, bárhonnan. Hely megoldott.
Ápolt, férfias aktív partnerem keresem. A továbbiak előny, de nem feltétel… lehetőleg 40-es, 50-es korosztály, magas, átlagos/sportos vagy izmos, méretes szerszámmal. De persze kép csere, szimpátia esetén személyes tali a döntő úgy is. Ezek csak elképzelések.
Én alacsony, passzív, nem teljesen kezdő biszex pasi vagyok. Rendszeres találkozásokra keresek, Kaposvár vagy környéke, ha tudsz utazni és neked nem gond, bárhonnan. Hely megoldott.
Somogyban hölgy aki merne találkozni?Csokonyavisonta környékén?
Idős belevaló nőket keresek laza szex kapcsolatra,többit privátba...Telt,molett duci,nagy mell előny...
Ha esetleg van olyan pár aki Harkányban nyaral szívesen találkozunk ZsuTi

Szekszárdon lazulásképp masszíroznék!Házhoz megyek! Hölgyek,párok részére.Kor,alkat másodlagos. Írj privátban
Sziasztok pár aki fogadna hetero alapon esetleg cuckoldra?
Sziasztok! Nincs valaki ma Bikalon? A Puchner "Palota fürdőben" leszek délután 3-kor.
2023. június 30-tól július 03-ig péntek délután, szombat és vasárnap napközben Balatonberényben a nudis strandon fogunk pihenni. Várjuk a környékbeli heteró fiúk megkeresését. Megismersz minket női tagunk következő kiegészítői alapján: fekete testhez simuló nyakpánt, valamint ezüst csattos csípőöv. Azok a fiúk, akik ismerkedni szeretnének velünk, nyugodtan szólítsanak meg ott, vagy írjatok itt üzenetet.